|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
βοηθεια με το gps του καρου μου...
λοιπον!εχω ενα ford c-max 1.6 diesel, ειναι η εκδοση φουλ εξτρα και εχει το εργοστασιακο gps.αλλα εγω ο π@π@ρ@ς καταφερα και εχασα την καρτα SD με τους χαρτες......η απορια μου ειναι αν μπορω να παρω μια καρτα SD και της φορτωσω χαρτες, θα κανει δουλεια λετε?
θα μου πεις, γιατι δεν το κανεις?απλα οταν το πηρα ειχε το κουτακι της καρτας και ειδα οτι ειναι της BLAUPUNKT. ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω χαρτες τις δωρεαν και ακομα καλυτερα τις BLAUPUNKT για να κανω δοκιμη? επισης οποιαδηποτε αλλαη λυση υπαρχει ειναι καλοδεχουμενη καθοτι τελειως ασχετος με το θεμα gps....ευχαριστω προκαταβολικα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: βοηθεια με το gps του καρου μου...
gpsunderground.com
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
τωρα μπερδευτηκα περισσοτερο.πολυ ορολογια ρε παιδακι μου και εγω τελειως ασχετος... θα το ψαξω, αλλα αν υπαρχει καμια πιο ευκολη λυση την ακουω!!!!ευχαριστω παντως και τους δυο σας |
|
|||
|
|||
Καλημερα.
Ενα πραγμα ειναι η μαρκα του gps και ενα αλλο ,ποιας εταιρειας χαρτες χρησιμοποιει.Προσπαθησε να διαβασεις τις οδηγιες χρησης,να δεις την προελευση του χαρτη,χαρτων, για να μπορεσουμε κι`εμεις να σε βοηθησουμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειναι αυτο παντως.... |
|
|