|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βοήθεια στην κέρκυρα για αγορά V-Strom..
Απόσπασμα:
λογο υγρασιας, και επειδη βρεχει πολυ , ναι συμφωνω ..... |
|
|||
|
|||
Αν μπορώ να δώσω μια βοήθεια καλός φίλος πουλάει το δικό του στην κερκυρα ειναι όμως χιλιαρι κυβικά και απο ότι μου είπε θέλει κανά τεσσεραμισαρι έχει περί τα δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα και πάντα μέσα κλεισμενο
|
|
|||
|
|||
Παιδιά υπερ-ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τή βοήθεια, θα δώσω εφόσον συναινείτε τα τηλέφωνά σας στον αγοραστή να συννενοηθείτε μαζί κατευθείαν..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μπορει ο ανθρωπος να μην θελει να περιμενει .....εγω νωριτερα απο το σαββατο δεν μπορω και το σαββατο εφοσον εχει καιρο .......αν ο ΑLEX μπορει νωριτερα ακομα καλυτερα....... |
|
|||
|
|||
Κανένα πρόβλημα ότι θέλουν τηλέφωνο και συνεννοούμαστε .
|
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά για την διάθεση να εξυπηρετήσετε!
|
|
|||
|
|||
Θα γράψω ως πρωην κάτοχος Στρώματος που πάρκαρε δίπλα στη θάλασσα....
Η ψωρίαση κάνει πάρτι στις τιμονόπλακες. Το τεπόζιτο είναι χτυπημένο/ξεφλουδισμένο. Τα λάστιχα μου φαίνονται πολυκαιρισμένα. Πες στο φίλο σου να το ξεχάσει. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ήδη έχει μπει σε υπερβολικά πολύ κόπο και θα βάλει και άλλους συνφορουμίτες για ένα μηχανάκι που βρίσκεις 5 στο κατοστάρικο (όπως λένε στις λαϊκές) ακόμα και δίπλα στο σπίτι του. Πόσο μάλλον στην άλλη άκρη της επικράτειας. 3700 πουλιώνται του 2008 με ABS σε πολύ καλύτερη κατάσταση. |
|
|||
|
|||
Του έχω κάνει και εγώ τις επισημάνσεις μου, ευχαριστώ όλους όσους έχουν ενδιαφερθεί απο εκέι και πέρα βλέπουμε η αλήθεια είναι οτι έχει αρχίσει να ξενερώνει με το συγκεκριμένο, απλα το budget του έιναι αυστηρά με πολυ κόπο στα 3.000 euros....
|
|
|