|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: NORDKAPP
Η κάρτα υγείας δεν είναι κάτι must. Αλλά αν δεν την έχεις και χρειαστείς κάτι από θέμα υγείας ίσως χρειαστεί να πληρώσεις στα νοσοκομεία κτλ. Θεωρώ πως είναι καλό να την έχεις.
Η πανευρωπαϊκή οδική επίσης δεν είναι κάτι το απαραίτητο. Αλλά ότι μηχανή και να οδηγάς... όσο αξιόπιστη και να είναι... ο Muprhy παραμονεύει! Για `μένα είναι 80 ευρώ τον χρόνο που δεν τα λυπάμαι (ακόμη και αν δεν βγω εκτός Ελλάδας). Πάντως με την λογική "απαραίτητο ή όχι" μπορείς να αποκλείσεις πολλά πράγματα μέχρι να καταλάβεις ότι πάνω σου θα έχεις μόνο λεφτά, κράνος και δίπλωμα!!! |
|
|||
|
|||
φιλε vag990,σε χαιρετω
ειμαι και εγω απο Βορεια Ελλαδα και μαλιστα κοντα σου,λιγο βορειοτερα, μενω στο Αμυνταιο,και ταξιδευω χρονια με μηχανες στο εξωτερικο. Στην Νορβηγια ημουν πριν 2 χρονια,αλλα λογω καιρου,ηταν σχεδον κανονικος χειμωνας δεν τα καταφερα να φτασω μεχρι το ακρωτηριο. Οπως καταλαβαινεις ψηνομαι να ξανανεβω μεχρι εκει και μιας και ψηνεσαι και συ το συζηταμε αν θες. Εμπειρια απο μεγαλα ταξιδια με μηχανη εχω,οπως και καταληλο εξοπλισμο,και καταληλη μοτο. Εγω για φετος το σκεφτομαι να το κανω αυτο το ταξιδι μονος,αλλα με μια καλη παρεα ειναι παντα καλιτερα. Μπορουμε να τα πουμε απο κοντα οποτε θες. Το e-mail μου ειναι petvespa@yahoo.gr,και το κινητο μου 6976298370. Για να παρεις και μια γευση απο το προηγουμενο ταξιδι μου στη Νορβηγια δες στις ταξιδιωτικες αναρτησεις '3 βεσπατζηδες στην χωρα των Βικινκς" Πετρος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|