|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συγκριτική έρευνα αξιοπιστίας μοτοσικλετών
Σωστό αυτό. Όλες οι εταιρίες και είναι( μπόλικες στη χώρα μου ) οδικής βοήθειας θα είχαν βάλει λουκέτο εάν δεν υπήρχαν τα Γερμανικά Αριστουργήματα τεχνικής τελειότητας και αξιοπιστίας...........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσωπικά Πάνο μου για Γερμανούς και Αριστερούς ποτέ δεν θα πω κουβέντα. Οι Γερμανοί έχουν την bmw και οι Αριστεροί την ural. Ούνα φάτσα ούνα ράτσα που λένε και οι Λατίνοι. Μιλάμε για πολλή Αξιοπιστία φίλε............... |
|
|||
|
|||
...
|
|
|||
|
|||
το θεμα παντως τη suzuki ουτε που την ανεφερε
|
|
|||
|
|||
το να οδηγω κατι με 20% η 30% συμετοχης μου το θεωρω ακατανοητο και πολυ αναξιοπιστο
το να οδηγω ομως κατι!!!!!! με 100% συμετοχης μου το θεωρω πληρως αξιοπιστο για την ζωη μου και μονο αυτο φτανει και θελω να μου απαντησει καποιος αν υπαρχει στατιστικο μεταξυ ατυχηματων και μαρκας μηχανης!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Εμεις δεν μασαμε... εχουμε μιση μπαγαζιερα ανταλλακτικα και ξεφτερια τεχνικαραδες στα τεχνικα θεματα!!!!!! Και εξαλλου δεν εχω καταλαβει τι ζορι τραβανε με την τσεπη μας. Δικια μας ειναι οτι γουσταρουμε κανουμε. Διοτι ως γνωστον 4 πραματα πληρωνεις σε αυτην την ζωη. Τα λαθη, τα παθη, τις μαγκιες και τις παραγγελιες If it has tits or wheels it will give you problems!!!! Τι δεν καταλαβαινετε;;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|