|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λάστιχα CONTINENTAL TKC 80
Καλημέρα σε όλους.
Δίνω 1 ζευγάρι λάστιχα CONTINENTAL TKC 80 (διαστάσεις 110/80/17 – 150/70/17) από το δικό μου BMW R 1200 GS Adventure ηλικίας περίπου ενός χρόνου σε σχεδόν άριστη κατάσταση με τα τακούνια αφάγωτα, αφού έχουν φορεθεί στη μηχανή μου περίπου 3 φορές. Θα τα βγάλω φωτογραφεία κάποια στιγμή σήμερα και θα τα ανεβάσω. Η τιμή τους (τα δίνω) 150€ Η τιμή τους βάσει τιμοκαταλόγου του Περιστερά είναι 240€ Τηλέφωνο: 6...........(cosmote) Στο προφίλ μου το έχω το κιν. E-mail: egonalakis@yahoo.gr Last edited by eytyxios; 19-03-2013 at 14:48. Λόγος: Το τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει στο προφίλ!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λάστιχα CONTINENTAL TKC 80
Φιλαράκι, μ' ενδιαφέρουν ...
|
|
|||
|
|||
Αμα δεν κάτσει, παίρνω σειρά
|
|
|||
|
|||
Και εγω στη σειρά. ....!!!
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα σε όλους.
Δίνω 1 ζευγάρι λάστιχα CONTINENTAL TKC 80 (διαστάσεις 110/80/17 – 150/70/17) από το δικό μου BMW R 1200 GS Adventure ηλικίας περίπου ενός χρόνου σε σχεδόν άριστη κατάσταση με τα τακούνια αφάγωτα, αφού έχουν φορεθεί στη μηχανή μου περίπου 3 φορές. Θα τα βγάλω φωτογραφεία κάποια στιγμή σήμερα και θα τα ανεβάσω. Η τιμή τους (τα δίνω) 150€ Η τιμή τους βάσει τιμοκαταλόγου του Περιστερά είναι 240€ Τηλέφωνο: 6...........(cosmote) Στο προφίλ μου το έχω το κιν. E-mail: egonalakis@yahoo.gr |
|
|||
|
|||
Παρακαλώ πολύ να κλειδωθεί η αγγελία ! ! !
|
|
|