|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δύο Ελληνες οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ
Μπράβο στα αγόρια μας. Για άλλη μια φορά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κράτησαν τη σημαία και την Π.Α ψηλά . Πολλά συγχαρητήρια.
|
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια στους πιλότους της 331 για την επιτυχία.
Δεν υπάρχει βέβαια τίτλος <<καλύτερου πιλότου στο ΝΑΤΟ>> για κανέναν πιλότο. Να (ξανά)πω ότι αναφερόμενοι στο TLP(https://www.tlp-info.org/home/) δεν μιλάμε για κάποιον διαγωνισμό <<καλύτερων πιλότων>> στο ΝΑΤΟ αλλά για ΣΧΟΛΕΙΟ, που μάλιστα με το αντικείμενο που έχει θα έπρεπε να έχουμε μια μικρή ανησυχία για το <<πύκνωμα>> των συμμετοχών της ΠΑ…. Μην κοιτάμε μόνο τα βραβεία, δηλαδή το τυρί… Last edited by TEOSS; 05-04-2013 at 01:31. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Είμαστε σίγουροι ότι οι άλλοι έστειλαν τους καλύτερους πιλότους τους, ή οι δικοί μας είναι απλά "μακάκες" και δείχνουν στους όχι και τόσο φίλους μας τι μπορούν να κάνουν;
Σε κάθε περίπτωση συγχαρητήρια, διότι κάτι τέτοια ανεβάζουν το ηθικό! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Διαφωνώ με τον όρο καλοί / κακοί. Υπάρχουν σωστά εκπαιδευμένοι........... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και στα 60€ διαφώνησες συνάδερφε. Δεν αναφέρομαι στο πτητικό αλλά στο/α επιδόματα ειδικών συνθηκών η για άλλους επικινδυνότητας. Αυτόν το όρο τον είπε ο πρώην Αρχηγός σας και μάλιστα τον επανέλαβε δημόσια μετά τη συνάντηση του με το ΥΕΘΑ πριν λίγες ημέρες. Σήμερα (5-4-2013) μάλιστα είχα ι συνάντηση , σύσκεψη μαζί τους. Να μην ξεχνάς ότι ακόμη είμαι Γραμματέας του Συντονιστικού. Ότι γράφω (για τα θέματα αυτά) είναι έγκυρο................. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by n-a-147; 05-04-2013 at 20:26. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα ψάξω να βρω γιατί οι μισθοί μας έχουν περικοπεί κατά 58%. ϊσως να μην θυμάμαι καλά εγώ. Το ΥΠΟΙΚ να θυμάται καλύτερα. Τέλος πάντων δέν είναι χώρος να διαφωνούμαι για αυτά. Πλατεία Κλαυθμώνος είμαι. Απο Δευτέρα μετά της 10:00..... |
|
|