|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Οικονομική ύφεση και...F700GS
Καλημέρα σας και καλώς σας βρίσκω.
Μια ανάσα μετά την κρίση των πρώτων άντα αποφάσισα να αποχωριστώ τον πιστό μου σύντροφο (ένα σκούτερ ιταλικής προελεύσεως με 40.000χλμ μέσα σε 2,5 χρόνια - όλα αστικά) και να μεταπηδήσω σε πιο all around μηχανάκι. Εξ' αρχής, δεν έχω πάει να δω τίποτε άλλο εκτός από το F700GS. Έρωτας με την πρώτη ματιά, όσο ήταν ακόμα f650gs, παρότι με διαόλιζε το μονό δισκόφρενο εμπρός και το απλό πηρουνάκι. Το μηχανάκι λοιπόν ωρίμασε, απέκτησε ένα παραπάνω δίσκο, αντισπίν και πραγματικά πλέον είναι διαολεμένα στο κεφάλι μου εδώ και πολλές μέρες. Οι διαδρομές που κάνω καθημερινά είναι σχετικά ανοιχτές, περί των 50-70χλμ και περιλαμβάνουν εμπλοκή στον αστικό ιστό (Κηφισίας, Μεσογείων, κτλ) αλλά ποτέ δεν πήζω. Στο ζουμί λοιπόν γιατί ήδη κουράζω: -Τι προσέχουμε στη διαπραγμάτευση της μοτό κατά την αγορά της; -τι παραπάνω μπορούμε να πετύχουμε πέραν έκπτωσης; -από αξεσουάρ αξίζει να ζητήσω κάποια της εταιρείας ή να τα βάλω μόνος μου μετά; -συντήρηση: φύκια για μεταξωτές κορδέλες με αντίστοιχη μεταξωτή χρέωση ή...; -ποια είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ για την κίνηση στην πόλη πέραν της μιας βαλίτσας (που η αλήθεια είναι ότι δε μου αρέσει αλλά δε γίνεται αλλιώς) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη για το σεντόνι. Ηλίας |
|
|||||
|
|||||
Απάντηση: Οικονομική ύφεση και...F700GS
Καλωσόρισες φίλε Ηλία, στην μεγάλη παρέα του GS Forum !Aς δούμε τα ερωτήματά σου, ένα - ένα : Απόσπασμα:
το μόνο που θα σε απασχολήσει είναι ο τρόπος πληρωμής (μετρητοίς - easy ride κλπ) Απόσπασμα:
Μία έρευνα αγοράς στο επίσημο δίκτυο, θα σε κατατοπίσει σχετικά. Απόσπασμα:
από την BMW, ειδικά για τη μοτοσυκλέτα σου. Αγοράζοντάς τα μαζί με τη μοτοσυκλέτα, μπορείς να διαπραγματευθείς την τελική τιμή, σε συνδιασμό με το ακριβώς προηγούμενο ερώτημά σου. Απόσπασμα:
εξασφαλίζει απρόσκοπτη εγγύηση, άμεση δραστηριοποίηση ανακλήσεων, υψηλότερη κατά κανόνα μεταπωλητική αξία. Απόσπασμα:
οι αναζητήσεις σου θα εμπλουτίζονται καθημερινά, αναλόγως των αναγκών σου. Με το καλό να αποκτήσεις την κούκλα των ονείρων σου κι εδώ είμαστε για καθημερινή κουβέντα και παράθεση απόψεων και γνωμών ... . |
|
|