|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Interphone F4 , F5 , F3 vs Midland BT1 , BT2 , BT Next
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα μπορούσε κάποιος να μας δείξει τον σωστο τροπο τοποθετήσεις κεφαλακουστικων και μικροφώνου σε κράνος full face...???
|
|
|||
|
|||
παιδια καλησπέρα, μετά απο κάποιες ημέρες διακοπές, είμαι και πάλι εδώ. Σχετικά με το θέμα της τοποθέτησης, νομίζω οτι δεν μπορει να δειχθεί σε βίντεο, καθώς το που κάθεται το ακουστικό είναι πολύ σχετικό.
Γενικώς, πηγαίνει ΠΑΝΩ από την επένδυση, ΚΟΛΛΗΤΑ στο αυτί μας, στο ύψος που είναι και το αυτί μας. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μαλλον πρεπει να κοψω μαξιλαρακια (θα παιξει κοπτοραπτικη δλδ)...μιας και δεν θα ηθελα να κοψω τα αυτια μου... |
|
|||
|
|||
παιδιά έχω την BT1.
1.Στα ακουστικά πρόσθεσα έξτρα αφρολέξ για να μην πονάνε τα αυτιά μου. 2.στο ένα σετ χαλάσανε οι επαφές (δοντάκια) της εξωτερικής μονάδας του κράνους με το σύστημα των ακουστικών και αλλάχτηκε. 3. πάνω απο το 80 χλμ. δεν ακούω τον συνεπιβάτη. 4. μου έχει σπάσει τα @ρχίδι@ η ρύθμιση τοης αυτόματης έναρξης ομιλίας και της συνεχόμενης, δεν μπορώ να βγάλω άκρη. ότι θέλει κάνει. γενικά απογοήτευση..... |
Tags |
interphone, midland, review |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται Interphone F4 | georgios | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 31 | 10-05-2012 16:51 |
Ενποεπικοινωνια Interphone f4.. | nikleve | Διάφορα | 7 | 17-11-2011 10:55 |
motorcycle-bluetooth-interphone-headsets | bagelis | Διάφορα | 2 | 22-10-2011 19:27 |
2-BT-interphone-bluetooth-motorcycle-helmet-intercom | MARK | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 11 | 24-08-2011 00:31 |
Interphone ενδοσυνεννόηση κράνους !! | CPretenteriS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 07-02-2011 17:14 |