|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
AΛΦΑ ,,,,ΒΗΤΑ!!!
Άλφα βήτα κάπου τα είχα και το ξαναβγάζω....
Α-Άκουσε τις φωνές του δρόμου που ζητάει να τον χαϊδέψει η μηχανή σου. Β-βεβαιώσου ότι έχεις βγάλει την κλειδαριά από το δισκόφρενο ,πριν πέσεις.. Γ-γέμισε το ρεζερβουάρ σου πριν ξεκινήσεις να πας κάπου,στα βουνά συνήθως φυτρώνουν μανιτάρια και όχι βενζινάδικα. Δ-δέσε καλά το κράνος σου, λιτό κράνος ίσον άχρηστο. Ε-έλεγξε την πίεση των ελαστικών σου, γιατί μετά θα ξεφυσάς. Ζ-ζέστανε τα λάστιχα σιγά σιγά αφού όλως ο δρόμο είναι εκεί και δεν φεύγει ποτέ......μόνο εσύ. Η-ήπιος και γλυκός καιρός όταν ξεκινάς ,εκεί που θα πας όμως,...... μην ξεχνάς τα αδιάβροχα. Θ-θυμήσου να χαιρετίσεις τον διερχόμενο μοτο/στη τιμής ένεκεν φίλιας. Ι-ιστορικά αποδεδειγμένο ότι έχεις μια πτώση στα δυο χρόνια. Κ-καθάρισε την ζελατίνα του κράνους σου αφού την βγάλεις Και όχι πάνω στο κράνος. Λ-λάδωσε την αλυσίδα σου συχνά και πάντα πριν από ένα ταξίδι. Μ-μην εκνευρίζεσαι με τα αυτοκίνητα που νομίζουν ότι όλος ο δρόμος είναι δικός τους,αυτοι είναι ακόμα θνητοί. Ν-νιώσε χαλαρός πάνω στην μηχανή σου και μην παρασύρεσαι από την ταχύτητα. Ξ-ξεκουράσου πριν νιώσεις πολύ κούραση σε ένα ταξίδι γιατι μετά θα είναι αργά. Ο-όταν η αγαπημένη σου γκρινιάξει γιατι κουράστηκε μεγάλωσε την διάρκεια του διαλύματος,καλύτερα να φτάσεις λίγο ποιο αργά παρά να έχεις γκρίνια για το υπόλοιπο της ημέρας. Π-προσπάθησε να οδηγάς μέσα στα όρια σου μόνο έτσι θα μάθεις να τα προσπερνάς. Ρ-ρε παιδια όχι τις καλτσες μεσα στο κρανος μπουχ.. Σ-σχολαστικός Έλενχος πριν και μετά από μια διαδρομη,δεν ξέρεις τη θα αντικρίσεις. Τ-το πρώτο μυγάκι πάντα σκάει στην μέση της ζελατίνας από το κρανος. Υ-υποθέσεις πανό στη μηχανή μην κανείς. όταν θα πέσεις θα το καταλάβεις. Φ-φώναξε όσο θέλεις φορώντας το κράνος σου, δεν μπροκεται να σε ακούσει κανείς. Χ- χαμογελά σε οποίον σου κάνει #######,τον κάνεις να ανησυχεί περισσότερο. Ψ-ψήσε την αγαπημένη σου με μικρές βόλτες και μετά πρότεινε μια μεγάλη διαδρομή. Ω-ωραία νομίζω είσαι έτυμος να πάρεις ένα αυτοκίνητο. παιδακια καλα να περναμε αλλα ακομα εχω τη μοτο μου αρωστη και ειμαι καπος θα την φτιαξω και θα μου περασει!!! |
|
|||
|
|||
Περαστικά στο μωρό Ζίτσο ...
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: AΛΦΑ ,,,,ΒΗΤΑ!!!
Έλα ρε Ζίτσο ... καιρό είχαμε να σε "δούμε" ...
|
|
|||
|
|||
Να είσαι καλά, όποτε εμφανίζεσαι είναι έκπληξη.
|
|
|||
|
|||
ωραιος !!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||