|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Greece2India: Οι φωτογραφίες που υποσχέθηκα
Απόσπασμα:
Ηλιάκο καλή δύναμη και καλή προετοιμασία να έχετε... |
|
|||
|
|||
Χαρηκα που σε γνωρισα στο Παρανεστι Ηλια ! Ειμαι ο Δημητρης απο Αλεξανδρουπολη. Πηρα το βιβλιο σου και αλλα 4 για να "σπρωξω" απο τη δουλεια μου! Καπως να βοηθησω και 'γω, οπως παρα πολλοι αλλωστε , να γινουν λιγο πιο ευκολες οι συνθηκες σου για το ταξιδι..Ελπιζω να ταιριαξει καπου να πιουμε ενα καφε!
Last edited by dimitrisgsx1400; 05-12-2012 at 23:36. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαρίστως να πιούμε έναν καφέ από κοντά. Άν έρθεις στη Θεσσαλονίκη, ενημέρωσε! |
|
|||
|
|||
μακαρι να μπορουσα να σε ακολουθησω ηλια...
|
|
|||
|
|||
Ωραίος ο Βροχιδάκος.
|
|
|||
|
|||
Tα μοτοσυκλετιστικά νέα είναι συγκλονιστικά...
Ο Ewan φωτογραφήθηκε με μία Moto Guzzi κι αλλαξοπίστησε... Ο Charly βγήκε να πιεί μια μπύρα μ΄ένα ΚΤΜ... Πως να αισθάνεται άραγε η πρώην, προδομένη μπαβαρέζα γεματούλα? Οου Σουλτάν! Μπροστά σε τέτοια ευδαιμονίζουσα ειδησεογραφία και λοιπές λυρικές φαντασμαγορίες, δεν ξέρω αν το παρακάτω αποτελεί είδηση... http://madnomad.gr/main/ted-simon/ Kάποιο θέμα υπάρχει με την "ετοιμοπαράδοτη" εμφάνηση του link... Πάω να βάλω τις βιταμίνες στο καναβούρι των περιστεριών ...κι επανέρχομαι.... Last edited by Uriah Heep; 14-04-2013 at 10:26. |
|
|||
|
|||
Είχα την τιμή να βραβευτώ ως Jupiter’s Traveller από τον οργανισμό του θρυλικού Ted Simon (The Ted Simon Foundation). Είμαι ο πρώτος και ο μοναδικός μέχρι στιγμής στην Ελλάδα που παίρνει αυτό το βραβείο. Χαίρομαι που είμαι κι εγώ μέλος της οικογένειας που δημιούργησε ο σπουδαίος αυτός ταξιδευτής. Αν δείτε και τους άλλους Jupiter’s Travellers, θα διαπιστώσετε ότι είναι όλοι ένας κι ένας! Ελπίζω να βγει κάτι εποικοδομητικό μέσα από αυτό! Από το site του Ηλία Βροχίδη Last edited by Uriah Heep; 14-04-2013 at 14:09. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι δύο κολλητοί | MARK | Ανέκδοτα | 17 | 16-07-2011 10:52 |
Οι κανίβαλοι | MARK | Ανέκδοτα | 20 | 16-07-2011 01:37 |
Τέλος το ελεύθερο NET στην Τουρκία-Οι χρήστες θα παρακολουθούνται | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 13 | 08-05-2011 19:55 |
Οι 15 πιο υπερχρεωμένοι Δήμοι της Ελλάδας | gsmaniac | Ελλάδα | 6 | 04-08-2010 17:06 |
'' Οι φοιτητές και ο περιπτεράς '' | MARK | Ανέκδοτα | 6 | 11-12-2009 20:43 |