|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Το BMW System 6 EVO απλα με αλλη ετικετα Schuberth C3 Pro?
Εχει κανεις εμπειρια με προηγουμενα System 6 και Schuberth C3 ως προς τις διαφορες τους?
Εχει κανεις System 6 EVO? γενικα ταιριαζει οβαλ η στρογγυλα κεφαλια καλυτερα? Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Έχω system 6 και πριν το απόκτησω είχα φορέσει και το C3. To BMW ειναι ελάχιστα πιο στενό.
Η ζελατινα του C3 έχει μια ενδιάμεση θέση στο κλείσιμο αφήνοντας μια χαράματα για αερισμο εντός πόλης. Το BMW για την ίδια λειτουργία έχει ένα ειδικό άνοιγμα στο πηγουνι. Η αντιηλιακη ζελατινα στο BMW έχει μια καμπύλη στο σημείο που βρίσκει τη μύτη. Στο C3 ειναι επίπεδη. Στο C3 pro ειναι πλεον σαν το BMW. Το system 6 Evo και το C3 pro εχουν ειδικό ανάγλυφο σχεδιασμό στο κέλυφος για μεγαλύτερη σταθερότητα σε μεγάλες ταχύτητες (άνω των 240 χλμ). Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Αιμιλιε θεωρεις οτι αξιζει η διαφορα των χρηματων μεταξυ c3 και c3 pro?
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το BMW System 6 EVO απλα με αλλη ετικετα Schuberth C3 Pro?
Απόσπασμα:
αξιζει..,.,, εχω το C3 εδω και 1,5 χρονο ειμαι καταενθουσιασμενος αλλα προχτες πηρα το pro το δοκιμασα απο φιλο και ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Το C3 pro έχει καλύτερη ποιότητα υλικών απο το C3. Και καλύτερο αερισμο. Και στα χαρτιά ειναι λίγο πιο αθορυβο.
Επίσης το www.motofashion.gr τα δίνει με 6 άτοκες σε τιμές εφαμιλλες του εξωτερικού. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ... Νομίζω το ψήνω το c3 pro... Να δούμε...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και σου δινει καλυτερη οπτικη .,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
helmet, system 6 evo |
|
|