|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Scuberth c3 + src system
Πωλείται κράνος scuberth c3 μαύρο ματ νούμερο large 58/59, αγορασμένο τον Μάιο '11 όπου και φορέθηκε για 2 εβδομάδες στο ταξίδι που είχα κάνει με την μηχανή. Επίσης πωλείται και το src system της cardo το οποίο αγοράστηκε και χρησιμοποιήθηκε ομοίως. Τιμή για το κράνος €300 και για το src €150, δώρο μια neoprene θήκη κράνους της kriega.
Ενδεικτικά τιμή κράνους σε Ελλάδα €499, σε fc-moto €426 επίσης τιμή src σε fc-moto €260, τα πράγματα είναι πραγματικά σε άριστη κατάσταση.Το src θα το δώσω χωριστά μόνο εφόσον αυτός που αγοράσει το κράνος δεν το θέλει. ImageUploadedByTapatalk1366232006.176284.jpgImageUploadedByTapatalk1366232016.524499.jpgImageUploadedByTapatalk1366232029.231221.jpgImageUploadedByTapatalk1366232042.617382.jpg Παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται πρώτα με post στο forum και μετά επικοινωνούμε, ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Scuberth c3 + src system
Πολυ ωραιο σετακι!!
Καλοπουλητα!! Δηλωνω πρωτος υποψηφιος για το SRC σε περιπτωση που πουληθει χωριστα απο το κρανος |
|
|||
|
|||
Οντως ωραίο σετ.
2ος σε υποψηφιότητα για το src αν μου το επιτρέψουν πρώτα ο Πασχαλης Και μετά τα οικονομικά μου |
|
|||
|
|||
Τα πράγματα είναι πραγματικά καινούργια, είναι τρομερό σετ για ταξίδι. Ενδεικτικά η μπαταρία "έκλεινε" μετά από 9 ώρες συνεχόμενης σύνδεσης με άλλα 3 src .
|
|
|||
|
|||
Δηλώνω ενδιαφέρον ......
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Παρέλαβα όλα οκ.
όσο για τα πράγματα τι να πώ ..... Καινούργια !!! Ελπίζω να τα χαρώ σε κανα ταξίδι ..... Τώρα κοντά ...... Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία , Να είσαι πάντα καλά με πολλα όμορφα χλμ με τα παρεάκια σου !!!!! Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Καλοφόρετο Πέτρο.Σε καλή μεριά Δημήτρη ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πέτρο και εγώ σε ευχαριστώ για την συναλλαγή , να σαι καλά και να τα χαρείς τα πράγματα. |
|
|||
|
|||
Αν θέλετε μπορείτε να το κλειδώσετε, ευχαριστώ το forum.
|
|
|