|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: METZELER TOURANCE NEXT
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εγώ τα έχω περίπου δύο μήνες τα next και θα σου πω ακολούθως τη γνώμη μου. Πρόσφατα πήγα Τυνησία (Συνολικά κάναμε 4.250km),φορτωμένος με τριπλέτα, Tank Bag και ένα σωρό άλλα συμπράγαλα. Οδηγήσαμε σε άσφαλτο με αμμοθύελα για πάνω από 200 km, κάναμε περίπου 100 km Ζαχάρα σε χώμα και άμμο (αμμοπαγίδες) και ένα θα σου πω, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος χωρίς κανένα παράπονο. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστημένος μπορεί να εμεινες,αλλά το συγκεκριμένο ελαστικό δεν ειναι για χώμα,καθαρά ασφαλτινο.
|
|
|||
|
|||
Παύλο αν το μνμ σου αναφερόταν στα δικά μου σχόλια ,σίγουρα δεν ειναι κατάλληλα για χώμα,απλώς ανέφερα την μικτή χρήση που τα έκανα αναγκαστικά στην έρημο.....να σαι καλα!
Last edited by omorfantras; 30-04-2013 at 16:02. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και η πισω ζαντα ισως ειναι χειροτερη απο οτι την πηγα. Μετα τα σχόλια για τον Κουζη θα την παω κι εκει, ελπιζω να λυθει το θεμα γιατι εχω ανασφαλεια με τον τροπο που διαβαζει το δρομο ειδικα στις ευθειες αλλα και σε στροφες λιμανακια - Σουνιο το πισω μερος ψιλογλιστραει, προτογνωρη εμπειρια γι αυτη τη μηχανη. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα στους φίλους.. Έχω τοποθετήσει και εγώ τα Next στην μηχανή μου εδω και δυο μήνες περίπου.. Πριν είχα τα Exp!! Έχω να πω πως με ικανοποιούν στις οδηγικές μου ανάγκες περισσότερο απο τα προηγούμενα.. Αν και 2,500 χλμ μόλις, Ζεσταίνονται πολύ πιο γρήγορα και αποκρίνονται με ταχύτητα σε γρήγορες εναλλαγές λόγο κορώνας.. Τα οδήγησα και με βροχή σε επαρχιακό βέβαια και δεν δημιουργήθηκε η παραμικρή ανασφάλεια μπορώ να πω!! Αυτό που μου έκανε εντύπωση κρίνοντας απο την οπτική τους εμφάνιση είναι οτι αν βρεθείτε σε βατό χωματόδρομο, μην διστάσετε καθόλου! Το μόνο που μου έχει προξενίσει το ενδιαφέρον είναι οτι ακούω την κύληση στο οδόστρωμα σε παρατεταμένα πλαγιάσματα με μικρές ταχύτητες, αν έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος κάτι τέτοιο, ας το μοιραστεί μαζί μας.. Πάντως σαν άποψη πολύ τίμιο ελαστικό για μια On-off αλλά και πιο ακριβό απο τα άλλα στην κατηγορία του!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|