|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται ΗΡ2 enduro..'08
Danny, σίδερα είναι ... μη μασάς! Οι έχοντες κάνει Level_3 δε μασάνε !!!!
Σίγουρα θα πάρεις ξανά νέα μοτοσικλέτα και θα είναι ακόμα καλύτερη & πιο τούμπανο Μακάρι να φύγει γρήγορα & χωρίς πολλές δυσκολίες |
|
|||
|
|||
Ντάνι, καλοπουλητο και γρήγορα μακρυά από κάθε είδους πρόβλημα....
ένα πολεμικό εργαλείο σε άριστη κατάσταση.... |
|
|||
|
|||
Αν αυτό θα σε βοηθήσει , καλοπούλητο Ντάνυ μου.
Και επιδή χέρια σαν τα δικά σου δεν πρέπει να μένουν για πολύ χωρίς εργαλείο, ΓΡΗΓΟΡΑ το καινούργιο αδερφέ μου!!! Μακάρι να μέναμε κοντά, να σου έδινα την δικιά μου όποτε ήθελες... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ όλους να είστε καλα φίλοι μου.
Για να φτάσω στο σημείο να πουλήσω το κατσίκι μου, την τρελά μου πάει να.πει ότι έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι... Ευχαριστώ πολύ και τους φίλους που ενδιαφέρθηκαν μέσω τηλ η ΠΜ. Δέν με ενδιαφέρει η ανταλλαγή όμως με μότο, αυτή την στιγμή καίγομαι για μετρητά. Να είστε καλα... Sent by danaos via...dirty phone! |
|
|||
|
|||
Επισκέπτομαι σπανίως πλέον την παρέα μας και μπαίνω σήμερα και βλέπω αυτή την αγγελία...??... Κρίμα φίλε Δαναέ αλλά αν είναι ανάγκη σε καταλαβαίνω και δεν μπορώ παρά να σου ευχηθώ καλοπούλητο και γρήγορα να το αντικαταστήσεις με κάποιο άλλο που θα σου επιτρέπει να ζεις αυτό που αγαπάς πολύ(το χώμα)... Επίσης, επειδή δένομαι λίγο εώς πολύ και με τα σίδερα να ευχηθώ και για το Hp σου να πέσει σε χέρια μερακλίδικα και μάχιμα που θα αξιοποιήσουν τις αρετές του όπως έκανες εσύ..!!! Καλοπούλητο και πάλι..!!!!!!!!!!
Last edited by BillyGS; 03-04-2013 at 11:06. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον των φίλων που με πήραν τηλέφωνο .
Η μηχανή πουλιέται όπως ειναι με ολα τα αξεσουάρ της. Και για έναν καινούργιο φίλο της παρέας μας...ναι έχει πάει χώμα... Sent by danaos via...dirty phone! |
|
|||
|
|||
ωραιο μηχανακι θα τοθελα ..
|
|
|||
|
|||