|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πάμε στοίχημα..???
Ένας τύπος πηγαίνει κάθε Παρασκευή στην Εθνική Τράπεζα και κάνει κατάθεση 1 έως 2 εκατομμύρια! Μια Παρασκευή τον φωνάζει ο διευθυντής και τον ρωτάει
- Συγνώμη κύριε μου, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, τι δουλειά κάνετε και έχετε τόσες καταθέσεις; - A, κύριε διευθυντά μου, να σας πω ευχαρίστως. Βάζω στοιχήματα, χοντρά στοιχήματα και συνήθως τα κερδίζω! Θέλετε να βάλουμε μαζί ένα; - Τι στοίχημα;... ρωτάει ο διευθυντής περίεργος. - 100,000 ότι θα έρθω τη Δευτέρα το πρωί εδώ και θα χω κόψει τα αρχ***ια μου! - Πάει! του λέει ο διευθυντής, που δεν πίστευε να φτάσει σε τέτοια ακρότητα. Τη Δευτέρα το πρωί μπαίνει ο τύπος στην τράπεζα και πηγαίνει χαμογελαστός στον διευθυντή. - Τι έγινε, έχασα ή κέρδισα; τον ρωτάει με σιγουριά ο διευθυντής. - Bαλε το χέρι σου και πιάσε να δεις μόνος σου, του απαντάει ο άλλος. Bαζει ο διευθυντής το χέρι του και τα αρχ***ια ήταν στη θέση τους! - Mα καλά, μόλις έχασες 100,000 και συνεχίζεις να Γέλας; - Βλέπεις τον φρουρό στην είσοδο που κλαίει; Μπαίνοντας προηγουμένως έβαλα στοίχημα μαζί του 500,000 ότι σε 5 λεπτά ο διευθυντής θα μου πιάνει τα αρχ**ια! |
|
|||
|
|||
Καλό!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε στοίχημα..???
Respect
|
|
|||
|
|||
΄Αψογος !!!
|
|
|||
|
|||
αμα τα πάρει απο τον φρουρο
|
|
|||
|
|||
Σεμνά. Έχουμε και ανήλικα εδώ που μας διαβάζουν.............
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||