|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νικολα και Δημητρη μετα απο 20 μηνες που ειμαι σ αυτη την παρεα του gs Forum ενα εχω να σας πω,,,,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,νιωθω τυχερος που ειμαι στην μεγαλη αυτη παρεα!!!!!!
Καλο μηνα και καλα χιλιομετρα να εχουμε κι οσοι δεν θελουν, ειναι πολλοι οι δρομοι που μπορουν να ακολουθησουν ´μακρια μας´..... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αίτημα διαγραφής μέλους !!!
@ Λεοντόκαρδος. Τώρα ναι ΟΚ καταλαβαίνω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κι απο μενα ενα ευχαριστω (δεν ειχε πιο μεγαλο) για την υπαρξη του φορουμ και για τον κοπο σας |
|
|||
|
|||
Νικόλα(ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ) θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου,
μπορούμε να τα επιβεβαιώσουμε όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί να στήσουμε μια εκδρομή-εκδήλωση-συνάντηση-ομαδική αγορά, για το πόσο χρειάζεται να αφιερώσουμε από τον προσωπικό μας χρόνο, πόσο κούραση και πόσα έξοδα κάνουμε…. και η ανταμοιβή μας τελικά είναι να ευχαριστηθούν οι φίλοι μας και να περάσουμε όμορφα. Ναπολέων δεν θα σχολιάσω το πως ξεκίνησε η όλη παρεξήγηση αλλά το πώς την κατέληξες ρε φίλε… περίμενα πιο αντρίκια συμπεριφορά από σένα τουλάχιστον. Νομίζω οφείλεις στους ανθρώπους που γνώρισες εδώ μέσα μια λογική εξήγηση για αυτή την συμπεριφορά σου. |
|
|||
|
|||
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (7000 ΑΤΟΜΑ ) ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.
ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ..!!! |
|
|||
|
|||
Παιδιά , το NIKNAME μου προέρχεται από ένα Μοναστήρι που είναι σ ενα βουνό στο χωριό μου. Κάνουμε πανηγύρι 8 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο και σε όσους αρέσει η παραδοσιακή μουσινή- χορός, πέρυσι είχαμε τον Παναγιώτη Λάλεζα και εφέτος θα το επαναλάβουμε με την παρουσία μάλλον και του Βαγγέλη Κονιτόπουλου.
Σας καλώ όλους λοιπόν να γλεντήσουμε στο πανηγύρι αυτό, ν αφήσουμε στην άκρη όλα αυτά που διαβάζω και να ομορφήνουμε την ψυχή μας. με την ειρηνική , φιλική και διασκεδαστική συνύπαρξή μας, σκοπός εξ άλου που είναι όλων μας και γι αυτό είμαστε μέλη αυτής της όμορφης ομάδας. Τα περί εισαγγελέων είναι δουλειά άλλων που δέν έχουν χώρο αναμεσά μας. Το χωριό μου λοιπόν είναι το Πέτα Αχαίας και είναι ορεινό και παραθαλάσσιο συγχρόνως, διότι από το Μοναστήρι φαίνεται Ζάκυνθος και Κεφαλλονιά. Καλό βράδυ!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|