|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...αντε μετα να διασχισεις τα Σκοπια...
Απόσπασμα:
θα μπορουσες πριν μου πεις οτι παραφερομαι (το ακουσα και αυτο)...να μου πεις τι εχει να κανει το Road of Bones με το θεμα της ΧΑ...??? και κυριως τι εχει να κανει με τον τροπο που γραφει ο συμφουρμιτης TEOSS...??? |
|
|||
|
|||
Το παράφερεσαι το λέω για το τροπο συνομιλίας με τον teoss με θίγει να ακούω βρισιές και όχι επιχειρήματα για το road of bones καταλαβαίνεις γιατί στο έγραψα γιατί καμοια φορά οι φαινομενικά δημοκράτες ειναι κατα βάση οι πολέμιοι της δημοκρατίας (αναφέρομαι στα εκατομμύρια νεκρών αντιφρονούντων ) επι κομ#####σμού στη Ρωσία
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οι βρισιες μου πηγαιναν προς τον τροπο που πολιτευεται (αν μπορεις να το πεις αυτο) η ΧΑ και τα εκτρωπα που δημιουργουν στην κοινωνια ΤΩΡΑ που μιλαμε... και στους ψηφοφορους της ΧΑ οι οποιοι πιστεψαν οτι αυτα τα φασισταρια θα τους κανουν την καθημερινωτητα καλυτερη... Απο εκει και περα...οι χαρακτηρισμοι για τον τροπο που γραφει (συνεχεια σε οποιονδηποτε συνολιλιτη του) ο συγκεκριμενος συμφορμιτης ειναι αξιος των χαρακτηρισμων μου... Μην μπαινεις και εσυ στον κοπο να βαλεις ταμπελες αριστερων δεξιων κ.α, δεν με αγγιζουν... δεν ανηκω ουτε στους μεν ουτε στους δε...οσο και αν καποιοι θελουν να τοποθετουν κοσμο σε κομματα γιατι ετσι τους βολευει... Δεν υπαρχει μονο ασπρο και μαυρο στην ζωη...καιρος να το καταλαβουμε ολοι...!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μόλις λοιπόν είδα ότι προφανώς έκανα λάθος και ο χαρακτηρισμός ΔΕΝ ενοχλεί κανέναν (oύτε τους mod) τον έθεσα επί των πολιτικών δυνάμεων που ανέφερα. Έγραψα πουθενά ότι θίγομαι προσωπικά ??? ΟΧΙ ! γι αυτό μίλησα και για αυθαίρετους συνειρμούς. Αντί να διαβάζεις και να απαντάς σε αυτά που βλέπεις ... απαντάς σε αυτά που φαντάζεσαι (το ίδιο και ο ΚΚές) Ο ΚΚές πετάχτηκε <<τραμπούκικα>> (σύμφωνα με τον ορισμό σου) και μου έβαλε την ταμπέλα του χρυσαυγήτη !!! Τον ταπώνω, και πετάγεσαι εσύ να το παίξεις έξυπνος ...η συνέχεια γνωστή ... Υ.Γ. Όπισθεν = R = Rally |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως κι επειδή θα είμαι σκατομυαλος αν κάτσω και δώσω ψήφο στον κάθε λακαμα πού δίνει υποψηφιότητά η στο κάθε ####κομμα πού είναι η θέλει να μπει στην βουλή δεν βάζω πουθενά την ψήφο μου...έτσι γιατί δεν γουστάρω υπογραφή μου στην συνέχεια της καταστροφής...
Send from my Lg Optimus G Beast |
|
|