|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 110 χρονια HARLEY......παρεα με φλωρο BMWδακια
καλά ρε συ τι πλένουν.,.,
., τα πλυμένα.,.,. αν τα δίναμε τα κορίτσια κανα GS .,.,μετα το βουνό., ακόμα θα πλένανε.,.,., όπως και νά χει ωραία πράματα., καλή ξεκούραση .,και προσαρμογή..,. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
χαρλεαδες,always on top!!
|
|
|||
|
|||
θα βαλω καποιες φωτο και ενα βιντεακι απο την τρομερη παρεα των χαρλεαδων και θα ηθελα να ευχαριστησω τον δικο μας χαρλεα και καλο μου φιλο Νικολα, που με αφορμη την δικη τους γιορτη......καταφερα να κανω μια δικη μου ιταλικη βολτα, την οποια θα δειξω σε καινουργιο θεμα....
Νικολα να εισαι γερος εσυ και τα φιλαρακια σου και να περνατε παντα τοσο καλα, οσο εσεις ξερετε............ προσεξτε την λεπτομερεια, πανω στην σχαρα....... ο ανθρωπος μου......... |
|
|||
|
|||
σε περιπου 2000 χλμ, εβλεπες συνεχως χαρλεαδες, σε ομαδικη οδηγηση....απο ολη την ευρωπη
και πολλοι οδηγοι ηταν γυναικες...... |
|
|||
|
|||
η δικη μας εκπροσωπηση.................... |
|
|||
|
|||
κατι φωτο με πλυσιματα και διαφορα ξοκ@λα.......που εχουν γνωστους φαν, προσεχως
τις εχω δωσει για λογοκρισια......εαν περασουν θα τις ανεβασω |
|
|||
|
|||
Και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Νίκο (@Xarleas) για την ευκαιρία που μας έδωσε να κάνουμε και εμείς αυτό το ταξίδι και εύχομαι να το ξανά κάνουμε και να ακολουθήσουμε όλη την παρέα τον Χαρλεάδον!!!
|
|
|||
|
|||
Εμείς σας ευχαριστούμε φιλαράκια για την ωραία παρέα και το γέλιο που κάναμε μαζί!!!
|
|
|