|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ!!!
οχι φιλε μου σκοπευω να την δωσω οπωs ειναι ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
δεκτη και ανταλλαγη με gs 650 η αλλο on-off
|
|
|||
|
|||
Δυο ερωτησούλες Κων/νε γείτονα :
1. Ο κουμπάρος μου με ένα F650GS του 2001 (abs, κλπ) είναι ανάμεσα στο 800άρι καινούριο και στο 1200άρι μτχ (όπως αρκετός κόσμος). Απ' ότι διάβασα, παίζει κι ανταλλαγή + διαφορά έτσι; 2. Στη μια φωτό σου, έχεις και τις πλαϊνές βαλίτσες. Δεν τις δίνεις με τη μοτο; Last edited by Fuji; 12-08-2009 at 00:48. |
|
|||
|
|||
φιλε μου παιζει ανταλλαγη αλλα και χρηματοδοτηση,οι βαλιτσεs φιλε μου ειναι ταγμενεs σε κολλητο.αν χρειαζεσαι επιπλεον πληροφοριεs 6937376924
|
|
|||
|
|||
ΕΧΩ ΕΝΑ 650 ΤΟΥ 03' ΓΙΑ ΠΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΛΑΜΕ?
|
|
|||
|
|||
η τιμη παραμενει η ιδια.η μονη διαφορα ειναι οτι φορεθηκανε καινουρια λαστιχα και εκανε ενα μεγαλο service,λαδια κινητηρα,φιλτρι λαδιου,βαλβολινεs,στο σασμαν,βαλβολινεs στο διαφορικο,μπουζι.αυτα λεει η μαμα αντιπροσωπεια.εγε ειπα να αλλαχτουνε οπωs και αλλαχτηκανε τα υγρα φρενων και συμπλεκτη.εσυ τη ζηταs για το δικο σου?
|
|
|||
|
|||
γυρω στα 3500, απλα εχω κ το 1150 και αν δεν ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα το σκεφτομαι, αλλα οπως ειναι κομπλε ε? με βαλιτσες και τα σχετικα και αμα θες στειλε μου e mail
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητη....
|
|
|||
|
|||
η μηχανη πουληθηκε,παρακαλω να κλεισει το θεμα
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Κώστα ..... Με το καλό η επόμενη ....
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW | γιαγια αρκουδα | Τεχνικά θέματα διάφορα | 116 | 12-07-2009 20:37 |
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ | FOOST | Καλώς ήλθατε | 25 | 10-06-2009 10:13 |
ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!!! | PortoLeone | Αστεία Video | 8 | 09-06-2009 16:21 |
Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ........ΕΛΛΗΝΑΣ!!! | nek21 | Επικαιρότητα | 8 | 24-03-2009 22:27 |
ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! | p.l. | Χιούμορ | 13 | 09-02-2009 20:44 |