|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: [ΚΡΗΤΗ]: ΑΓΙΟΦΑΡΑΓΓΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ!
Το θεματάκι το ίδα από τη μέρα που γεννήθηκε, αλλά όταν έχει υπογραφή: Markas, θέλεις τον χρόνο σου.
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Υπάρχουν βουνά και κάστρα που να μην πήγατε; |
|
||||
|
||||
Εκτός από καταπληκτική βόλτα σε πανέμορφα μέρη
είχε κ μια άψογη παρουσίαση ... Δλδ, πακέτο επιτυχίας !!!!
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιάννη, το φθινόπωρο ίσως τα πράγματα γίνουν καλύτερα και από ζέστη και από όρεξη. Τότε σε περιμένω για τη καλή παρέα και τις τρομερές φωτογραφίες σου... και τα βίντεο... και την άγκυρα που βάζεις στις κουζουλάδες μου... και... τέλος πάντων, πολύτιμη η παρουσία σου Απόσπασμα:
Ευτυχώς... Απόσπασμα:
Έχω αρκετές διαδρομές σημειωμένες στο προσωπικό χάρτη και πολλά σημάδια στο λογαριασμό μου στο google earth. Ευτυχώς, αν και νησί, η Κρήτη συνεχίζει να με εκπλήσσει και να με συναρπάζει. Ακόμα δεν έχω βαρεθεί, αν και πολύ θέλω να ανέβω για εξερεύνηση και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Που θα πάει; |
|
|||
|
|||
Μπραβο νικολα!!
|
|
|||
|
|||
Ωραίοι!!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Νικόλα σε σένα και την παρέα σου !!!
Ομορφες φωτογραφίες και τα βίντεο .... Πολλά μπράβο και στην Κική που δεν μασάει τίποτα !!! Ετσι να μεγαλώνει η χωμάτινη παρέα !!! Βάλε και τους γιούς σου στο κόλπο !!! |
|
|||
|
|||
Ειχα μπει στην αρχή, αλλακατι με φωτισε
κ λεω ενδιαφερον ας τον αφησω να το ολοκληρωσει Πολύ ενδιαφέρον κ χορταστικό το νήμα! |
|
|||
|
|||
Νάστε καλά παιδιά, χαίρομαι που σας άρεσε!
Το σκέφτομαι σιγά σιγά να το ξεκινήσω, έστω και χαλαρά και δοκιμαστικά γιατί ο μεγαλύτερος γιος (7) αρχίζει να θέλει και αυτός βολτούλες, έστω και σα συνοδηγός. Και καλύτερα να τον μυήσω εγώ στο μοτοσυκλετισμό παρά να το αφήσω στη τύχη ε; |
|
|