|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Δεν πληρώνω διόδια!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν πληρώνω διόδια!!!
Συμφωνω κι εγω με το κινημα ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' και φυσικα ουτε εγω πληρωνω σ'αυτον τον δρομο
που ξεκληριζονται καθε χρονο χιλιαδες ανθρωποι!!! |
|
|||
|
|||
ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ =ΣΦΑΓΕΙΟ και δεν πρέπει να παίρνουν φράγκο.
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχουμε και τρία παιδιά ρε να μεγαλώσουμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι άλλαξε τωρα? Μηπως θα προτιμουσατε κατι σε ''εξτρα εισφορα'' για κατασκευη δρόμων??? εκει τι θα κανατε???? |
|
|||
|
|||
συμφωνω για το σφαγείο αλλα αν δεν εισπραξεις πως θα αναπτυξεις? Θυμασαι την κινητη τηλεφωνια το 1994? το λεπτο στοιχιζε 30δρχ/0,08ε και το παγιο ηταν 15000δρχ/44!!
Για δες σημερα που ειμαστε στην κινητη τηλεφωνια!! Εγω παντως ναι μεν συμφωνω για το καρμανιολα, σφαγειο κ.λ.π. αλλα δεν με χαλαει να πληρωνω τα διοδια μου και να μου φτιαχτει ο δρόμος σε 2-3 χρόνια αντι να περιμενω 30 χρονια για να τον χαρω κι ολο να τον πληρωνω κι όλο να μην τελειωνει π.χ. Εγναντια οδος!!!! |
|
|||
|
|||
Εγω κυριοι παντως δεν πληρωνω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για δες σημερα που ειμαστε στην κινητη τηλεφωνια!! Εγω παντως ναι μεν συμφωνω για το καρμανιολα, σφαγειο κ.λ.π. αλλα δεν με χαλαει να πληρωνω τα διοδια μου και να μου φτιαχτει ο δρόμος σε 2-3 χρόνια αντι να περιμενω 30 χρονια για να τον χαρω κι ολο να τον πληρωνω κι όλο να μην τελειωνει π.χ. Εγναντια οδος!!!![/QUOTE] Και αλλη εισφορα για κατασκευη δρομων;;;;;; Ασε, ειδαμε και αυτους που φτιαχνουν τωρα !!!!!!!!!!! "Αν δεν εισπραξεις, πως θα αναπτυχθεις;" Καλο, πολυ καλο για τα δεδομενα του Ελληνικου δημοσιου, το αλλο με τον Τοτο το ξερετε ;;;;; !!!!!!!!!!!! Τι σχεση εχει η κινητη τηλεφωνια που ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ, με το ######### το δημοσιο;;;;; ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ατυχες τελειως το παραδειγμα σου !!!! Θελεις να πεις οτι η Εγνατια ειναι δρομος ;;;; Οτι ειναι Ευρωπαϊκος δρομος οπως ισχυριζονται οι.... αρμοδιοι ;;; Ποτε περασες τελευταια απο εκει; Προσεξες τα σκασιματα του δρομου που ηδη φαινονται σε πολλα σημεια και καθολο το μηκος της;;; Σε εχει πετυχει βροχη στην εγνατια, να δεις τι ωραιες βουτες σχηματιζονται;;;; Αν δεν σε χαλαει να πληρωνεις οπως λες, ξανασκεψου αν πιανουν τοπο τα λεφτα σου (ή τα λεφτα μας;;. Δημοσιο-------- ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυο λεξεις- μια εννοια!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έρχονται φθηνότερα διόδια. | georgekostas | Επικαιρότητα | 1 | 14-10-2009 19:36 |
Δεν #####, δεν #####!!! | emix | Ανέκδοτα | 14 | 06-07-2009 16:38 |
Κι άλλα διόδια στην Αττική | leonidas | Επικαιρότητα | 5 | 10-03-2009 10:15 |
Δεν πειραζει | wolferin | Ανέκδοτα | 5 | 11-02-2009 20:54 |
Για τα διόδια | arisxios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 18-01-2009 21:07 |