|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
R 1200 GS τσιμούχες μπροστά
καλησπέρα στην παρέα
σήμερα, γυρνώντας από τη δουλειά, είδα κάτι πολύ διακριτικά "λαδάκια" γύρω από την δεξιά τσιμούχα του εμπρός καλαμιού και μάλλον ήρθε η ώρα ... Εχει κανείς ασχοληθεί με το θέμα, τσιμούχες και λάδια μπροστινού ? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R 1200 GS τσιμούχες μπροστά
Τα καλάμια απο όσο ξέρω έχουν ελάχιστο λαδακι απλα για λίπανση όχι για απόσβεση άρα μου φαίνεται θέλεις μόνο τσιμουχα κάτι τέτοιο είχα κάνει στο παλαιό μου gs
|
|
|||
|
|||
ρε Μιτσακο μπας και εισαι απο χωματινη και δουλεψανε πολυ και τα ξερασε...???. γιατι δεν εχουν ενεργω δρασει στο θεμα τις αναρτησεις. .......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
άστα ρε Θεολόγε, το μόνο χώμα που έχει δει το μηχανάκι εδώ και κανένα 3μηνο, είναι σε κάτι γλάστρες που έχω στον κήπο ... Δουλεύουμε το διπλάσιο, για να πάρουμε τα μισά Δεν έχει δουλέψει η διαδρομή του πολύ, απλά μάλλον μετά από 8 χρόνια, ήρθε η ώρα ... Καλά δεν θα πάω και τρέχοντας, καθώς δεν είδα καμία αλλαγή στη συμπεριφορά, θα το παρακολουθήσω μερικές μέρες και βλέποντας. Απλά ετοιμάζομαι, γιατί ξέρεις πως είναι αυτά ... 11 στις 10 φορές ΔΕΝ φτιάχνονται μόνα τους γι αυτό έλεγα μήπως έχει κανείς κάνει τη δουλειά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τπτ απλα μια ξυστρα ειναι βαζεις και λιγο λαδι μεσα για να μην τις ανεβοκατεβαζει στεγνα και αυτο ειναι...... κανε και ενα σκούπισμα να δεις θα ξαναβγαλει......
|
|
|