|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Στα καλά καθούμενα ... τούμπα ...
Γίνεται να πέσεις σταματημένος ???
Κι όμως … γίνεται … Είμαι στο φανάρι σταματημένος … δίπλα μου άλλη Adventure … Κλείνουμε το μάτι ό ένας στον άλλον … πώς πάει με ρωτάει ??? … δείχνοντάς μου την μηχανή … Σου έχει βγάλει τίποτα ζημιές ??? Μια χαρά του λέω … δουλεύει ρολόι … κανένα πρόβλημα … GS Forum … μου λέει χαμογελώντας – βλέποντας τα αυτοκόλλητα … πού την πας για service ??? Κι εκεί σταματάει η κουβέντα … δεν πρόλαβα να απαντήσω ... Από το πεζοδρόμιο κ πίσω μας, ανάμεσα απ’ τα’ αυτοκίνητα, έρχονται τρέχοντας δύο μαύροι … κάποιος μάλλον τους κυνήγησε κ τρέχουν σαν αφηνιασμένα άλογα … Ο δεύτερος, περνώντας πίσω μου, πέφτει πάνω στην βαλίτσα κ με σπρώχνει βίαια … Ήταν μια από τις σπανιότατες φορές, που πάταγα στο έδαφος με το αριστερό μου πόδι, γιατί με το δεξί πάταγα φρένο … Χωρίς να προλάβω, ούτε να κατεβάσω το δεξί μου πόδι, βρέθηκα ξαπλωμένος κάτω ... στην άσφαλτο … Το μόνο που άκουσα, ήταν τον υπόκωφο – αλλά δυνατό - θόρυβο του κράνους που χτύπησε στην άσφαλτο … Άναψε εν τω μεταξύ το φανάρι, τ’ αυτοκίνητα κορνάριζαν δαιμονισμένα, γιατί μετά τον πρώτο, δεν έβλεπαν γιατί δεν τσούλαγε η κίνηση … Το παλικάρι με την άλλη Adve, αφού έσβησε την μηχανή μου, με βοήθησε να σηκωθώ, σήκωσε τη χοντρούλα μόνος του κ την πήγε στην άκρη … Με ρώτησε αν είμαι καλά (μέχρι κι αν ήθελα να πάει να μου αγοράσει ένα νεράκι ή να κάτσει να μου κάνει παρέα) … Τρομερή ευγένεια κ αλληλεγγύη … Τον ευχαρίστησα για όλα κι έφυγε … Στην σαστιμάρα μου, δεν ρώτησα ούτε τ’ όνομά του … Ευτυχώς φίλοι μου ... την έβγαλα μόνο με εκδορές στο χέρι κ στο γόνατο κ μ’ ένα σκισμένο παντελόνι … Ένας πόνος στον ώμο, θα περάσει … Εδώ να επισημάνω, την απαραίτητη χρήση full εξοπλισμού … Τα γάντια «τρίφτηκαν» εμφανώς στην άσφαλτο … Αν δεν τα φόραγα, θα είχα αφήσει εκεί τις σάρκες μου, στην καυτή άσφαλτο … Αν φόραγα μπουφάν, δεν θα είχα τις εκδορές στον αγκώνα κ δεν θα με πόναγε ο ώμος μου … Καλά χιλιόμετρα σε όλους μας … κ πάντα επαγρύπνηση και εξοπλισμό … ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ …
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στα καλά καθούμενα ... τούμπα ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
|
|
|||
|
|||
Τι μπορεί να συμβεί στα καλά καθούμεναΠεραστικά σου Νικόλα, όλα να είναι καλά.
|
|
|||
|
|||
Ελα ρε φίλε.... Περαστικά, να είναι το τελευταίο σου ! |
|
|||
|
|||
Με πιάσαν τα νεύρα μου και μόνο που το άκουσα(διάβασα).
Τί να πω; Μήπως σας έχουν ματιάσει; Περαστικούλια..................... ................ ................. Θα ρίξω και ένα ξεμάτιασμα καλού κακού!! |
|
|||
|
|||
Περαστικά προεδρε
|
|
|||
|
|||
Περαστικά
Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είσαι Μόνο προσοχή |
|
|||
|
|||
α,ρε Νικολα...
τι να πω , περαστικα |
|
|||
|
|||
Ελα βρε Νικόλα ...
Περαστικά και μη χειρότερα που λένε καμιά φορά !!! |
|
|||
|
|||
Περαστικά Λεοντόκαρδε... κάτι επιπόλαιο πως μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό τελικά...
|
|
|