|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Και η δικιά μου γερμανίδα
Ρε φιλαρακι η Σιβα ήταν άσπρη και αυτο που δείχνεις καταμαυρο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Που είσαι πατρίδα , αδερφέ μου Γιώργη, μαύρισε από τον ήλιο, θα περάσετε από εδώ; Να σφάξω τίποτα; Άντε δεν είστε μακριά σας περιμένω.
Την αγάπη μου φούλη μου |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Κούκλα είναι ...
Έχει "άλλο αέρα" βρε παιδί μου ... κάτι το Ευρωπαϊκό που λένε ...
|
|||
|
|||
Αδελφέ που είσαι συ... Φιλαρακι αν και ξέρω ότι σου λείπει η πατρίδα , σου λείπουν οι βόλτες με την μπουμπου σου λειπουμε εμείς ;-) κάτσε εκεί που είσαι ... θα σουρθω και γω... Κούκλα το έχεις τη ζουζουνα σου ... Ξέρεις εσύ ;-) . Αντε ρε αδελφέ καλό βράδυ να περνάς καλά ... Μιλάμε και στο τηλ φιλία
Το Astakophone έχει Tapatalk 2... Επιτέλους!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
´ Αστακέ ´ αδερφοφιλαρακι μου, ασε τις βλακείες που θα θα έρθεις εσυ Γερμανία, που όλος ο Βολος μιλάει για τα παιδάκια σου
Αλλα σοβαρά τώρα, αν ξέρεις κανά καλο παιδι, η γνωρίζει κανένας άλλος φιλος ι απο το Forum, χρειάζομαι σερβιτόρο ας μην ξέρει Γερμανικά, μόνο να είναι καλο παιδι να έχει όρεξη και νεύρο γιατι το μαγαζι σκοτώνει εδω και ειδικά καλοκαίρι, 300-400 κουβέρ την ημέρα καλοκαίρι , χειμώνα 80-100 κουβερ. Ηλικία μέχρι 33 ετών και μισθός μαζι με τυχερά : καλοκαίρι απο 2.100- 2.600€ , και τον υπόλοιπο χρόνο απο 1.600-1900€ μηνιαία. Αν γνωρίζεις κανείς κανά καλο παιδι το κινητό μου είναι : 0049 157 77576466. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων Να περνάτε όλοι καλα και μην κάνετε ποτε εστιατόριο |
|
|||
|
|||
Φίλε θα με πάρεις το σκέφτομαι σοβαρά ... Θα μιλήσουμε
Το Astakophone έχει Tapatalk 2... Επιτέλους!!! |
|
|