|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "extreme" χομπυ;
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το GT-N8010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
με οτι και να ασχοληθεις, φροντισε να μπορει να σε ακολουθησει και η παρεα σου.....
δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα, απο το να περνας καλα με τους φιλους σου....κανοντας διαφορα παλαβα |
|
|||
|
|||
kite surf, windsurfing, snowboardγια χειμωνα. Οτιδηποτε διαλεξεις να μπορεις να πηγαινεις και μονος σου. Οι καιροι ειναι δυσκολοι και οι υποχρεωσεις των αλλων πολλες!!!!
Μεταχειρισμενος εξοπλισμος και ντου απο παντου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τα αλλα τα θαλασσια που θες εξοπλισμο και εγω δεν εχω αυτοκινητο, ουτε μενω διπλα στη θαλασσα ειναι δυσκολακι σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις, οποιος εχει κατι αλλο να πει ας το ριξει μπορει να βοηθησει και αλλους στην συνεχεια |
|
|||
|
|||
Φίλε corvo έχεις την τύχη να ζεις σε ένα απο τα πιο όμορφα μέρη της Ελλαδας.
Δίπλα σου έχεις τα πάντα... Μπες εδω Σ�λλογος Ορειβασ�ας Χιονοδρομ�ας Ν. Τρικ�&lambd - Αρ ...θα βρεις προγράμματα με κανοε καγιακ, ορειβατικό σκι , αναρρίχηση , εκδρομές πεζοπορίας άλλες εύκολες και άλλες extreme σε δύσβατες πλαγιές που δοκιμάζονται τα όρια , θα βρείς σκι αντοχής και πολλά άλλα τα οποία μπορείς να τα κάνεις ομαδικά και το σημαντικότερο ΦΘΗΝΑ. Δες και εδω...�������� ���������� ���������� �������� Ειναι σίγουρο ότι θα βρείς να κάνεις κάτι που σου αρέσει.Εγω αν ήμουν στην θέση σου δεν θα ήξερα τι να πρωτοκάνω... Last edited by diomiles; 30-07-2013 at 19:50. |
|
|