|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΤΜ 1190 adv vs ΚΤΜ 990 adv
Απόσπασμα:
Εννοείται(που το έγραψα κιόλας) οτι είναι ενδιαφέρον το θέμα που ανέβασες και δεν έχει να κάνει με τις πωλήσεις της ΚΤΜ. Γενικά το σωστό είναι να κάνουμε copy paste το κάθε άρθρο βάζοντας την πηγή πολύ καλά το κατάλαβες για τον απλούστατο λόγο οτι καλό θα ήταν να παραμένουμε στην δική μας ιστοσελίδα και να μην παραπέμπουμε τους συμφορουμίτες μας σε άλλες ιστοσελίδες.... Δεν σημαίνει οτι το συγκεκριμένο έχει εμπορικό σκοπό αποκλειστικά,αλλά εμείς λέω ξανά καλό είναι να μένουμε στο δικό μας ιστοχώρο ούτως ή άλλως νομίζω οτι είναι πολύ απλό να κάνουμε ένα copy paste σε κάθε άρθρο η γενικότερα σε κάθε πληροφορία θέλουμε να ανεβάσουμε και συμπληρώνω οτι δεν σου το είπα κακοπροέραιτα.... |
|
|||
|
|||
Κατανοητός και σεβαστή η οδηγίας σου ως mod.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως μπορω να το δεχτω διότι δεν βρίσκω κάποια λογική ,τι να κανουμε ζούμε για να ακολουθούμε κανόνες που κάποιοι άλλοι ορίζουν ακόμα και όταν απλά ασχολούμαστε για την πλάκα μας σε ενα ελευθερο δημοκρατικο φορουμ για μηχανες. Η μπάλα βρίσκεται ...στην δικία μου περιοχή πλέον.
για τις οδηγίες χρήσης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε Ανδρέα το θέμα θεωρείται λήξαν απο εμένα ας επικεντρωθούμε καλύτερα στην ουσία του πράγματος που δεν είναι άλλο απο την μοτοσικλέτα. Συγγνώμη αν σε κακοκάρδισα δεν είχα κακό σκοπό και δεν το έκανα με πρόθεση. |
|
|||
|
|||
οκ ,καλό βράδυ
|
|
|||
|
|||
Παιδιά ο συγκεκριμένος ιστότοπος δεν επιτρέπει την αντιγραφή των κειμένων, πιθανόν για πνευματικά δικαιώματα.
Είναι κρίμα από την στιγμή που το άρθρο είναι τόσο ενδιαφέρον να υπάρχει κόλλημα στην αναδημοσίευση του, άλλωστε έχω δει άπειρες παρόμοιες περιπτώσεις εδώ μέσα. Μην βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, πάντα φιλικά εννοείται. |
|
|||
|
|||
ΚΤΜ μοτ/τα για οδηγους με @..χ..@ κ οχι για καφετερια
αληθεια γιατι κ ποτε αλλαξε το gs τον δισκο συμπλεκτη τυπο αυτοκινητου? μια χαρα ητανε ........... Μακαρι να μπορουσαμε οι μισοι απο εμας να παμε αυτο το οπλο οπως του αξιζει Φιλικα παντα |
|
|||
|
|||
μαζι σου αδερφε αλλα η εξελιξη δεν σταματιεται ασε που την ψιλιαστηκανε οι γερμανοι οτι δεν κονομανε πολλα απο τις αλαγες δισκων στα gs!!!!!
|
|
|