|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πανελ οργανων απο motoraid
Γιαυτό βάζεις έτσι κ αλλιώς αερασφάλεια, για να μην έχεις πρόβλημα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αλκίνοε...:sm5:
Με έβαλες και εμένα στην πρίζα να το επιχειρήσω. |
|
|||
|
|||
Ξεθαβω το θέμα για να ρωτήσω..με το κάλυμμα αυτο μειώνονται οι κραδασμοι των οργάνων στα 140+ χλμ;
|
|
|||
|
|||
δε θα το ελεγα ακριβως!!αλλα ειναι πολυ πρακτικες οι μπριζες
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ Στέργιο! Μπριζες έχει ήδη 2, τι θα βαλω πολυμπριζο; πάσα γνώμη δεκτη!
Send from RAZR Tapatalk |
|
|||
|
|||
πολυ καλη παρουσιαση ... και ηθελα να το παρω... αλλα μετα απο τοσο παιδεμα ισος το ξανασκευτω και βαλω το απολο μπριζακι στο πλαι ...
|
|
|||
|
|||
εγω που το εβαλα μονο το θωρακα εβγαλα και το μπαρακι καθως και τα οργανα τιποτα αλλο
ρευμα απευθειας απο την μπαταρια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εντελως ανεξαρτητο απο τη στηριξη των οργανων. Απλως τα περιβαλει. Δεν ακουμπαει πανω τους. LELO-phone |
|
|||
|
|||
θελω και γω να παρω αυτο το πανελ αλλα εχω αλλο θεμα.. καταρχην εχω μπροστα πριζακι οποτε το ζητημα της παροχης ειναι απλο, θελω μια πριζα κανονικου αναπτηρα ομως εχω και ενα μικρο βολτομετρακι το οποιο θελω να χωρεσω καπου και ο μονος ουσιαστικά διαθεσιμος χωρος ειναι εκει που μπαινει ο αναπτηρας...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 21:00 |
Διαγωνισμός Φωτογραφίας MotoRAID | D_Artagian | Διάφορα | 23 | 04-10-2010 20:35 |
Η ευθανασία στο επίκεντρο του 36ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου | pirate | Υγεία | 1 | 04-05-2010 16:56 |
Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 11:39 |
κατι νεοτερο για ην πανελληνια? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 05-05-2009 02:39 |