|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γατα Χαριζετε
Επειδή είμαστε φιλόζωη κ δεν είμαστε απο τα άτομα που αφήνουν τα ζώα τους στις αλάνες κ στα χωράφια κ στους δρόμους μέσα σε τσουβάλια αποφασίσαμε να βρούμε ενα σπίτι για την γάτα μας.Χαρίζετε γάτα που ακούει στο όνομα Μισακι-Μισι,ετών 5.Δεν είναι ράτσας αλλά έχει μεγαλώσει εξ ολοκλήρου μέσα στο σπίτι κ έχει μάθει να συμβιώνει κ με μικρά σκυλάκια.Αν εχω καταλάβει καλά θα δοθούν κ όλα τα πράγματα τα συνοδευτικά (βαλιτσάκι μεταφοράς & το κουτί της άμμου).
Αν κάποιος επιθυμεί να την πάρει ο ίδιος η' ξέρει κανέναν που να θέλει ας στείλει μνμ. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γατα Χαριζετε
Mπράβο Ξενοφών !
Ωραία κίνηση... |
|
|||
|
|||
Και γιατί την δίνετε, αν επιτρέπεται, ρε παιδιά?
|
|
|||
|
|||
Το γράφει, επειδή είναι φιλόζωοι
|
|
|||
|
|||
Η γάτα υπήρχε στην σχέση μου....αλλα επειδή δεν μπορώ τις γάτες κ δεν μπορώ να συμβιώσω μαζί της κ επειδη δεν θέλω να φτάσω στη φράση "η΄το γατί η' εγώ" πήραμε την απόφαση θα δώσουμε την "αγαπημένη" μου γάτα για να πάρουμε στην συνέχεια ενα σκυλακι
|
|
|||
|
|||
Και αργότερα που θα γεννηθεί η ανάγκη για άλλο κατοικίδιο το σκυλάκι θα τραβήξει τον δρόμο της γάτας...
Ας μην ξεχνάμε πάντως πως γάτα και σκύλος μπορούν να ζήσουν σε πλήρη αρμονία. Όπως και έχει εύχομαι η γατούλα να βρει τον δρόμο της. Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! |
|
|||
|
|||
Μάλλον φίλε Αλέξανδρε, με παρεξήγησες,δεν δίνω το κατοικίδιο γιατί το βαρέθηκα κ θα πάω να πάρω ένα άλλο για να περάσω τον χρόνο μου μαζί του μέχρι να βρω κάτι άλλο,δεν το βλέπω σαν παιχνίδι ούτε κ κάτι για να σκοτώνω την ώρα μου,η΄ να ξεσπάω πανω του οταν εχω τα νευρα μου,οπως ανεφερα κ στο αρχικο μου ποστ,η γατα μας έχει μάθει να συμβιώνει κ με μικρά σκυλάκια-γιατι είχαμε κ ένα μικρο σκυλακι το οποίο έφυγε απο γερατειά...
|
|
|||
|
|||
την γατα την εχεις 5 χρονια?
|
|
|||
|
|||
Διαβαζει κανένας τα προηγούμενα ποστ? Τα λενε ολα.😉
Αν κυνηγάει περιστέρια την θελω....:banghead: Sent from my GT-N8010 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
Μακάρι να μπορούσα να την πάρω εγώ αλλά είμαστε μακριά και έχει και καράβι στην μέση.
Έχω οχτώ γάτες. Τι οχτώ τι εννιά? Σιγά! Την ραγίζει η καρδιά μου την καημενούλα! |
|
|