|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: «Γιε μας… Για την πατρίδα τα νιάτα σου!»
Tι λέτε τώρα ρε παιδιά, πόλεμο έχουμε; ποιά πατρίδα, αυτή που σκοτώνει τα παιδιά της.
Σεβασμός στον πόνο της μάνας, αλλά είναι λάθος η τοποθέτησή της, ίσως έτσι μαλακώνει ο πόνος της. Τζάμπα πήγε το παλικάρι. Ο ωχαδερφισμός και ο στarxiδισμός πρέπει να τιμωρούνται αμείλικτα όταν απειλούν-κοστίζουν ανθρώπινες ζωές. Last edited by frits; 25-08-2013 at 14:47. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
προσωπικα δεν κρινω λαθος την μητερα αλλα μεγα ανθρωπο ηθικων αξιων. ουτε και οριζεται ως μαρτυρας υπερασπισης παρα την δηλωση της. δεν ξερω βεβαια λεπτομερειες αλλα το στρατοδικειο επρεπε να προσδωσει τις δεουσες ποινες αφου υπαρχει θανατος εξ αμελειας
|
|
|||
|
|||
Προσωπικά θεωρώ οτι πάντα υπάρχουν 2 όψεις στο ίδιο νόμισμα. Απο τη μία είναι η εκπαίδευση των ΟΥΚ η οποία συγκαταλέγεται στις πιο απαιτητικές και σκληρές παγκοσμίως οπου αν δεν κάνω λάθος δικαιολογείται κι ένα μικρό (???) ποσοστό θνησιμότητας ενδεικτικό της επικινδυνότητας της εκπαίδευσης. Αυτό το γνωρίζουν τόσοι οι εκπαιδευτές όσο και οι εκπαιδευόμενοι.
Απο την άλλη όμως το να σκίζεται ένα δίχτυ το οποίο έχει τοποθετηθεί εκεί για την ασφάλεια των εκπαιδευομένων είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (για να μήν χρησιμοποιήσω πιο βαρύ χαρακτηρισμό). Για να είναι εκεί το δίχτυ εξαρχής σημαίνει οτι ο κίνδυνος να πέσει κάποιος είναι υπαρκτός και αρκετά πιθανός (όπως δυστυχώς απεδείχθη) και ως εκ τούτου θα έπρεπε να συντηρείται επαρκώς. Δεν νομίζω να χρειάζονται ιδιαίτερα κονδύλια για ένα δίχτυ ασφαλείας. Τέλος κι εγώ συγκαταλέγομαι σε αυτούς που αγαπούν την πατρίδα τους αλλά όταν ακούω οτι "έφυγε" ενα παλικάρι 24 χρονών οχι υπερασπιζόμενος την πατρίδα σε κάποια μάχη ή βοηθώντας συνανθρώπους σε κάποια καταστροφή (φυσική ή μή) ή κάτι άλλο ανάλογο μου'ρχεται μόνο μια λέξη στο μυαλό: ΤΖΑΜΠΑ!!! Νά'ναι ελαφρύ το χώμα εύχομαι και ο Θεός να δίνει κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. |
|
|