|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R 1200 GS Adventure 30 Years
,.,.,.ειδες πως τα αγαπάω τα φιλαράκια μου
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Ένα ευχαριστώ σε όλους για τα καλά σας λόγια και ελπίζω να δοθεί η μοτό σε κάποιο παλικάρι από
εδώ μέσα γιατί πραγματικά το GS 30Yrs είναι η πιο άρτια πρόταση της BMW μακράν όλων των ανταγωνιστών... |
|
|||
|
|||
Δεν συνηθίζω να γράφω καλοπούλητη και λοιπά, όμως με αυτήν έχω ιδιαίτερο΄"δέσιμο" καθώς έχουμε πάει μαζί αρκετά χιλιόμετρα μακάρι λοιπόν να πάει σε κάποιον που μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση που την έχεις εξωτερικά και εσωτερικά....
|
|
|||
|
|||
πρωτη φορα που βλεπω "χοντρη" και κ@υλ*ν*.......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υπόψην είναι μόνο οι δύο (2 )πλαϊνές Θα σου πω τη Δευτέρα αν είναι διαθέσιμες... |
|
|||
|
|||
Στελιο καλοπουλητη αν δεν ειχα ανταλλαγη το δικο μου θα τα βρισκαμε σιγουρα
|
|
|||
|
|||
Με το καλό Στέλιο! Με έβαλες πάντως σε περιπέτειες στα καλά καθούμενα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λαϊκή ρύση. |
|
|||
|
|||
Η μοτό από σήμερα πατάει τα χώματα της πρωτεύουσας του βορά, με ευτυχή κάτοχο τον Κώστα / GGS.
Η υπόσχεση που έδωσε είναι για πολλά και όμορφα χιλιόμετρα και είμαι σίγουρος μιας και Σαλονικιός ότι θα τη κρατήσει. Καλοτάξιδο το εργαλείο Κώστα και εύχομαι να τα καταφέρεις να πάς τη πρώτη βόλτα με το Πασχάλη και τους άλλους γενναίους.... Last edited by Alfa7; 29-08-2013 at 19:57. |
|
|