|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θανατηφόρο τροχαίο στη γέφυρα του Ευήνου
Απο το τροχαίο μια κοπέλα νεαρή έχασε τη ζωή της καθώς με τη σύγκρουση το σώμα της βρέθηκε κάτω απο τη γέφυρα σε σημείο του ποταμού που δεν υπάρχει νερό. Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη γέφυρα του Ευήνου. Πληροφορίες του onairnews.gr μιλάνε για σύγκρουση μηχανής με τρακτέρ, το οποίο έχει εξαφανιστεί μετά το τροχαίο. Απο το τροχαίο μια κοπέλα νεαρή έχασε τη ζωή της καθώς με τη σύγκρουση το σώμα της βρέθηκε κάτω απο τη γέφυρα σε σημείο του ποταμού που δεν υπάρχει νερό. Η πυροσβεστική υπηρεσία Μεσολογγίου βρέθηκε άμεσα στο σημείο με 3 οχήματα και 9 άνδρες και κατέβηκαν στο ποτάμι όπου ανέσυραν την νεκρή κοπέλα. Ο οδηγός της μηχανής έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας ψάχνουν να το όχημα, το οποίο εξαφανίστηκε μετά το τροχαίο. Πηγή: protothema.gr Τους σκοτωσε ο αλητης και εξαφανιστηκε.... |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Θανατηφόρο τροχαίο στη γέφυρα του Ευήνου
Λυπηρό κ άδικο ...
|
|||
|
|||
Σκ@τοσημειο...παλιοτερα και με αυτοκινητο παραλιγο να το κανω αεροπλανο γιατι με κλεισανε λιγο πριν τη γεφυρα...
Κριμα την κοπελα μακαρι να αντεξει το παλικαρι Μακαρι να τον πιασουν τον φουστυ... Τι εστειλε παλι το πατατα τοκ... |
|
|||
|
|||
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μία 27χρονη, σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η δίκυκλη μηχανή την οποία οδηγούσε μία 29χρονη και επέβαινε η 27χρονη συγκρούσθηκε, για άγνωστους ακόμα λόγους, με τρακτέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η συνεπιβάτιδα. Η οδηγός της μηχανής διακομίσθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Τρακτέρ παρέσυρε μηχανή. Νεκρή μια 27χρονη κοπέλα - NEWS247 |
|
|||
|
|||
Κρίμα
|
|
|||
|
|||
Πρεπει να αλλάξει ο νόμος και οταν κάποιος εγκαταλείπει το θύμα να πηγαίνει για εκ προθέσεις και όχι απο αμέλεια έλεος με τους ανεύθυνους δολοφόνους
|
|
|||
|
|||
Χωρις να θελω να σχολιασω το συγκεκριμενο περιστατικο,που μονο οργη μπορει να προκαλεσει σε ολους,απλα μου εκανε εντυπωση το σημειο του ατυχηματος...
Το οποιο ειναι μια...ΕΥΘΕΙΑ!!! Κ επειδη εχω βαρεθει να διαβαζω στις εφημεριδες κ να ακουω στις τηλεορασεις για δρομους καρμανιολες,το μονο πραγμα που θα ηθελα να σχολιασω ειναι οτι δυστυχως δεν υπαρχει καμμια παιδεια στην οδηγηση... Ποσα σημεια τετοια ξερετε ολοι σας?Ειμαι σιγουρος πως η απαντηση ειναι ΑΠΕΙΡΑ!!! Κ τι κανουμε οταν χρειαστει να περασουμε απο τετοια σημεια?Η λογικη λεει οτι κοβουμε ταχυτητα κ εχουμε την προσοχη μας κ τις αισθησεις μας στο φουλ... Δυστυχως καθε μερα στους δρομους που κυκλοφορω,επειδη ειναι η δουλεια μου,βλεπω το ακριβως αντιθετο... Ελπιζω παντως να πιαστει ο ασυνειδητος οδηγος που τους εγκατελειψε,αν ισχυει κατι τετοιο κ να πληρωσει...Τι να πληρωσει δηλαδη...Εφυγε η κοπελα απο την ζωη... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μεχρι να φτιαχτουν στον βαθμο μου γινεται παντα ολα τα παραπανω,το μοναδικο οπλο που εχουμε εκτος απο τον εξοπλισμο μας κ την σωστη συντηρηση της μοτοσυκλετας μας,ειναι η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ!! Ευχομαι να ειναι το τελευταιο θυμα αυτης της σφαγης που γινεται στους ελληνικους κυριως δρομους... |
|
|||
|
|||
Έχω ξαναγράψει εδώ μέσα, σε άλλο νήμα, στοιχεία από σεμινάριο οδικής ασφάλειας: πρώτη αιτία ατυχημάτων με μοτοσυκλέτα είναι τα ΙΧ. Δεύτερη είναι τα αγροτικά μηχανήματα.
Επιτέλους, κάτι να γίνει σ' αυτήν την χώρα. Τα τρακτέρ να μην κυκλοφορύν στους δρόμους. Τα τρακτέρ είναι μόνο για μέσα στο χωράφι, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Χρειάζεσαι να το πας στο συνεργείο, ας πούμε? Βγάζεις άδεια από την αστυνομία για συγκεκριμένη ώρα και συγκεκριμένη διαδρομή. Δεν έχουμε που δεν έχουμε παιδεία. Αν κυκλοφορούν και όλοι ανεξέλεγκτα παντού, αγράμματοι παππούδες.... Κρίμα την κοπέλα! Καλό ταξίδι! |
|
|