|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κύθηρα, Τσιρίγο, Πορφυρούσα
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να μην επαναλάβω, τα είπαν όλα όσα ηθελα να πω τα παιδιά... Πραγματικά μας έδειξες μια άλλη όψη του Τσιρίγου... Ένα θα σε ρωτήσω, φύσαγε? Όσες φορές πήγα ο αέρας ήταν ανυπόφορος... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι απίστευτο και σίγουρα αυτό συνέβαλλε πολύ στο να έχω ακόμα καλύτερη εμπειρία από το ταξίδι μου. |
|
|||
|
|||
Εσύ μας έχεις σκλαβώσει με τις ώρες, στις οθόνες των υπολογιστών και μία φορά, δεν φτάνει.
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και πήρατε φόρα βλέπω. ΥΓ: Όσο για την πρόταση σου giamilάκο, ελπίζω να εισακουστεί . . . και για περισσότερο marka: Κάστρα και οχυρώσεις της Κρήτης Κάποια στιγμή να τα μεταφέρεις και στις εδώ "συχνότητες" , για τους πολύ διψασμένους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το νήμα στο οποίο παραπέμπεις είναι συνεχώς σε φάση συγγραφής και διορθώσεων. (και εξελίσσετε σε τέρας που θα με απασχολεί για άλλο ένα χρόνο τουλάχιστον) Σίγουρα κάποια στιγμή, όταν νιώσω πως είναι σε καλή φάση θα το φέρω και από αυτά τα μονοπάτια, αν και είναι τοπικού πιο πολύ ενδιαφέροντος και αρκετά εξειδικευμένο. Αυτό πάντως που με κάνει πολύ χαρούμενο είναι πως τελικά η εξερεύνηση και η ιστορία είναι πολλών μηχανόβιων το πάθος και δεν είμαι ο μόνος, λιγάκι "εκκεντρικός", που μου αρέσει και το ψαχτήρι αλλά και η ανάγνωση της τοπικής και μη ιστορίας. Last edited by Markas; 08-08-2013 at 23:36. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δείχνει εξαιρετικά ενδιαφέρον για επίσκεψη. Ψάχνοντας λίγο στο νετ βρήκα αυτό: Σπήλαιο Μυλοποτάμου (Αγίας Σοφίας) | Σπήλαια στα Κύθηρα Έχει και εδώ φωτογραφίες από το σπήλαιο και ότι πληροφορίες θα ήθελε κανείς. Last edited by Markas; 08-08-2013 at 23:46. |
|
|||
|
|||
Φοβερή αφήγηση.
Ευχαριστούμε πολύ φίλε για τις πολύτιμες πληροφορίες που μοιράστηκες μαζί μας.Να σαι καλά εσύ και η οικογένεια σου και να κάνετε εξορμήσεις... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Να και το βιντεακι απ την χωματινη επιστροφη απ την παραλια του αγ.νικολαου στο καραβα..
νεος, απειρος στο χωμα, δικαβαλος με το funduraki τον αυγουστο του 2005 Last edited by giamil; 01-09-2013 at 20:13. |
|
|