|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απεβίωσε ο Μιχάλης Ασλανης
Πρέπει να ήταν καλός άνθρωπος.πάντα γελαστός.
Καλό του ταξίδι. Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
Ειχα κανει αρκετα χρονια πισω μια ολιγομηνη συνεργασια με το παραρτημα του για τα κοσμηματα.Πολυ καλος ανθρωπος,ευγενεστατος κ στην κυριολεξια "αγαθος" (οχι χαζος).
Το τι εκανε στο κρεβαττιι του δε με απασχολει κ δε με αφορα. Εξαπατηθηκε κ ειναι κριμα γιατι σταθηκε απειρες φορες αφορμη της προβολης της χωρας μας στο εξωτερικο χωρις να την εγκαταλειψει για περισσοτερα μεγαλεια... Αυτο που με εξοργιζει ειναι που δημοσιευθηκαν φωτογραφιες του πως βρεθηκε νεκρος. Δημοσιογραφικα ορνια που ψοφανε να δινουν σαρκα προς βρωσιν για λιγα ευρω παραπανω.... Ας παει στο καλο ο ανθρωπος..... |
|
|||
|
|||
20 χρόνια συνεργάτης.Του είχα φτιάξει τα σπίτια του και τα μαγαζιά του.Αξιοπρεπέστατος άνθρωπος αλλά με τα οικονομικά δεν το είχε.Γιά αυτό έπεφτε θύμα διαφόρων περίεργων τύπων του κυκλώματος.Ήταν μόνο καλιτέχνης και όχι έμπορος και για αυτό την πάτησε...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
"Ειμαι ένας καλός σχεδιαστής, απο οικονομικά είμαι άσχετος! "..... sent from the deep ocean.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να με συμπαθάτε,αλλά είχε κάνει 3 προσπάθειες να ανοιχτεί στο εξωτερικό.και οι 3 βούλιαξαν,με τελευταία,αυτή της Βραζιλίας αν δεν κάνω λάθος που απο ότι διάβασα,ήταν και το τελειωτικό χτύπημα. Καλός άνθρωπος αλλά΄καλλιτέχνης και όχι έμπορος όπως αναφέρθηκε και παραπάνω. Καλό του ταξίδι |
|
|||
|
|||
Όντως ήταν αυτοκτονία λόγω κρίσης. Υπάρχει και ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο δημοσιεύεται στον σημερινό τύπο.
Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του λόγω χρεών από τις 9 Αυγούστου. Προτίμησε τον θάνατο από την φυλακή. Μερικοί άνθρωποι έχουν αξιοπρέπεια. Φτάνει πια με την φορολογική τρομοκρατία! Ας είναι ο τελευταίος ο άνθρωπος. |
|
|||
|
|||
Ο Θεός ας τον αναπαύσει.
|
|
|||
|
|||