|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
SOS ΠΡΟΒΛΗΜΑ Τελευταιας Στιγμης
Καλησπερα φιλοι μου σημερα μετα απο επισκεψη στην BMW ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ για αλλαγη λαδιων και φιλτρου με ενημερωσαν για ενα σημαντικο προβλημα στο μουαγιε πισω τροχου και συγκεκριμενα στις βιδες που κραταει την δισκοπλακα.
Ο Ηλιας απο τον Τρικαλιωτη που ειναι ο μηχανικος με ενημερωσε οτι καλυτερα να το αλλαξεις πρωτον γιατι ειναι πολυ επικινδυνο και συμφωνω 100% αλλα και τα 365ευρω μου φανηκαν καπως........ Αν μπορει να με βοηθηση καποιος για να εχω μια καλυτερη ενημερωση η μια καλυτερη προταση για να φιαχτει...... ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. καθε προταση δεκτη |
|
|||
|
|||
Απάντηση: SOS ΠΡΟΒΛΗΜΑ Τελευταιας Στιγμης
είναι σχετικά γνωστό πρόβλημα, που έχουν παρουσιάσει αρκετά μηχανάκια.
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, αλλά μην τρελλαίνεσαι κιόλας, και σε καμία περίπτωση μην βάλεις καινούργιο, αν δεν εξαντλήσεις την πιθανότητα να βρείς μεταχειρισμένο. Δεν εννοώ ότι δεν τρέχει τίποτα, απλά μην σε τρελλάνουνε και σκάσεις το 400άρι ... "αμαρτία" που λέει κι ο Βαλαβανίδης ... Πριν από 6-7 μήνες περίπου ξάδερφός μου, άλλαξε σε GS 1200 του 2005, και το βρήκε με 80 €, αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά το θέμα, αλλά δεν θυμάμαι πού ... |
|
|||
|
|||
Μητσαρα παίρνεις τον Κρητικό και αγοραζεις το νεου τυπου σε 2 κομματια μουαγιε περι τα 220 ευρω περιπου(τοσο το πηραμε για ενα gs 05) δεν ξερω αν ειναι ακριβοτερο για το rt ,,,,και ερχεσαι εδω σε μενα και σε 2 ωριτσες το αλλαζουμε για πλακα (λεω 2 ωριτσες γιατι θελει προεργασία στο ζεσταμα για να βγει-μπει ευκολα)
Μεταχειρισμενο ΔΕΝ θα σου πρότεινα απο το ιδιο χρονολογικα μοντελο γιατι ειναι πιθανον να σου ξανα σπασει αμεσα..οποτε μπορει να το παρεις και σε λιγο χρονικο διαστημα να ξανα χρειαστεις μουαγιε...Βρες το ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ μουαγιε ποιο ανθεκτικο (βγαινει σε 2 κομματια) Οπως και να εχει φιλαρακο καλη ευκολια |
|
|||
|
|||
ευχαριστω πολυ φιλε μου θα αρχισ@ το ψαξιμο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νακο εισαι δυναμη φιλε!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιατι θα σου βγουν τα λαδια ευχελαιο Να δει τα ραγισματα και προχωρας. Τα 2 δικα μου τα ειδε το 2009 εβαλε τον τροχο στη θεση του και εφυγα για τις βολτες μου Φετος τα ξαναειδαμε ειπαμε τις καλημερες μας και ξαναεφυγα για τις βολτες μου. |
|
|||
|
|||
Εχει δικιο ο πασκαλ.....
Αν δεν εχουν σπασει και απλα εχει κανει αραχνη.......μην σε πιανει πανικ Κανε την ερευνα σου και θα βρεις του νέου τυπου, σε καλη τιμη |
|
|||
|
|||
Εγώ το άλλαξα πρόσφατα στον Παναγιωτόπουλο (είχαν ραγίσει τρεις τρύπες). Η δουλειά είναι εύκολη και δεν χρειάζεται φιλοσοφία. Υπάρχει και οδηγία από τον Παναγιωτίδη.
Κοίτα εδώ και θα καταλάβεις. http://www.gsforum.gr/f124/αλλαγή-μο...gs-04-a-38429/ Πάρε από το car.gr Ο jtnakos έχει δίκιο σε αυτά που σου λέει να πας. Last edited by Achilleas1956; 03-09-2013 at 11:47. |
|
|