|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ευρωπη με ποδηλατο..................
Ταξίδι στις Άλπεις
Posted Mon, 16/11/2009 - 18:47 by sotbike Γειά σας παιδιά με χαρά μόλις έκανα register στο site σας που αμέσως μου τράβηξε την προσοχή...Καταρχάς πολλά συγγχαρητήρια πρώτον για τη δράση σας ως προς την προώθηση του ποδηλάτου στις μεταφορές και δεύτερον για το πολύ καλά οργανωμένο site που όλοι ώς μέλη έχετε στήσει!!! Λοιπόν σκεφτομαι να κανω ενα ταξίδι ούκ ολίγων χλμ προς Αυστρία και Γερμανία περνώντας μέσα απο τις Άλπεις και με αφετηρία τη Βενετία... Έχω ενα GT AGGRESSOR και το πιο πρόσφατο ταξιδι ήταν το καλοκαίρι στην Ιταλια (Ανκόνα - Βενετία και πίσω) στο οποίο οι ρυθμίσεις ήταν πάνω - κάτω οι εργοστασιακές (άλλαξα μόνο τα ελαστικά).Δέν αντιμετώπισα σχεδόν κανένα πρόβλημα και μπορώ να πω οτι ηταν αρκετα άνετο. Έχοντας λοιπον την εμπειρία αυτή (και φυσικά τις αναμενόμενες φθορές στο ποδήλατο) σκέφτομαι να κανω κάποιες αλλαγές... 1.Να αλλάξω το ελέυθερο πίσω να το κάνω απο 7άρι 9άρι γιατι θέλω να εκμεταλλευτώ τις μεγάλες ταχύτητες στην κάθοδο. Αλλάζω και το shift ταχυτήτων στο τιμόνιπροφανώς, αλλά πρέπει να αλλάξω και την και την αλυσίδα και το πίσω ντεραγιέ οπωσδήποτε (έχω το shimano tourney);;;; 2.Να αλλάξω τους τροχούς απο 26 να τους κάνω 28άρηδες για μεγαλύτερη άνεση (. Αξίζει τον κόπο;;; και τα χρήματα φυσικά;; 3.Να βάλω υδραυλικό δισκόφρενο μπροστά. Αυτό μάλλον θα το κάνω οπωσδήποτε γιατι μετά την κατηφόρα του San Marino (περάσαμε απο εκεί στην επιστοφή)κατάλαβα οτι τα V-Brakes είναι καλά αλλά δέν αντέχουν το πολύ βάρος και τα πολλά χλμ κατήφορου δρόμου. και εμεις ταξιδευουμε με τα θηρια και αισθανομαστε ταξιδευτες |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ευρωπη με ποδηλατο..................
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ναι Κωστα δεν ειμαστε εμεις για τετοια...για κανα πα'ι'δακι μονο......
|
|
||||
|
||||
Ας περάσει από γνωστή χώρα,
και να δούμε μετά, πώς θα γυρίσει .... .
|
|||
|
|||
Ασε Νικο απο κει με οτι και να περασεις ειναι αστα να πανε...απλα κανεις το σταυρο σου και προχωρας!!!
|
|
|||
|
|||
ευρωπη με ποδήλατο..................
μακριά από μένα..... Μεχρι το περίπτερο ισως |
|
|||
|
|||
Kώστα το ίδιο ακριβώς είπα και εγώ το καλοκαίρι όταν πήγα ταξίδι με τη μοτό Άλπεις ,έβλεπες σ'όλα τα δύσκολα περάσματα ποδηλάτες να πηγαίνουν και να μην τους σταματά τίποτα.Έχουν άλλη άποψη οι Ευρωπαίοι για το ποδήλατο το θεωρούν όπως οι Βραζιλιάνοι το ποδόσφαιρο.Το χρησιμοποιούν και για τις καθημερινές μετακινήσεις τους αλλά και για εξάσκηση στον ελεύθερο τους χρόνο.
|
|
|||
|
|||
Προτιμώ το GSΑΚΙ μου.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πωπω ταλαιπωρίαααααα!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |