|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Περίεργο μνμ για το Gs forum
Χαίρεται,
τις τελευταίες μέρες όταν ανοίγω τα mail μου σε κάθε θέμα του φόρουμ μου αναφέρει το hotmail το εξής μνμ: " Προσοχή. Αυτός ο αποστολέας απέτυχε στους ελέγχους εντοπισμού απάτης που εφαρμόζουμε." Απο κάτω έχει την επιλογή "εμφάνιση περιεχομένου" όπου κ όταν το πατώ έχω την επιλογή να συνεχίσω. Ξέρουμε κάτι γιαυτό; Αν έχει παίξει το θέμα διαγράψτε το, ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Περίεργο μνμ για το Gs forum
gmail... μονοδρομος εξάρτησης ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ποιος ξερει σε τη κακοβουλα σαιτ μπαινεις πορνογερε......
|
|
|||
|
|||
πω πω πω...........που μπλεξαμε..............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Προφανώς θα σου έρχονται ενημερώσεις απ' το φόρουμ ...
Επειδή αναγνωρίζει ο πάροχος ότι τα μηνύματα είναι από "μηχανή" κ όχι χρήστη, σ' ενημερώνει για τυχόν spam ή επικίνδυνο e-mail ... Μου έχει έρθει κι εμένα ανάλογο ... Το gmail, στέλνει τέτοια ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εν Χριστώ αδελφέ Θεολόγε σήμερα μεγάλη μέρα της Σταυροπροσκυνήσεως κ τρώμε λάδι μόνο κ μόνο επειδή είναι Σάββατο... Τι θα κάνω με εσένα; Θα έρθεις ένα 3μερο στην εκκλησία που ψέλνω κ θα ηρεμήσεις. Μετά θα έρθεις κ ένα 8ωρο με πλάσματα που μεταφέρω να ξανανιώσεις τι σημαίνει οδήγηση υπό ADNENTURE συνθήκες γιατί τώρα τελευταία με τα ήρεμα νησιά που πηγαίνεις διακοπές "σκούριασες" |
|
|