|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ενημέρωση αγγελίας
τα προστευτικά των κυλίνδρων πουλήθηκαν.....
Διαθέσιμα είναι τα παρακάτω - Tank bag Givi T480 tanklock μαύρο ............70€ - σετ (4αδα) λευκά φλας BMW σε άριστη κατάσταση .....................40€ - και πίσω φανάρι BMW (απλό, όχι LED) σε άριστη κατάσταση .........40€ εκτός από πώληση, συζητάω και ανταλλαγή με άλλα αξεσουάρ για adventure του 2007 (πχ θέλω ζελατίνα adventure σε καλή κατάσταση, σέλες adventure μαύρο κόκκινο (γίνεται και ανταλλαγή με τις δικές μου σέλες adv που είναι σε μαύρο χρώμα μόνο και σε άριστη κατάσταση), προστατευτικά touratech διάφορα, κλπ) |
|
|||
|
|||
πως το βλέπεις? ??
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πώληση αξεσουάρ, ζελατίνες adventure, tank bag
Φίλε Θοδωρή είσαι δυνατός!!!
Πολλά μπράβο |
|
|||
|
|||
για να ανανεώσουμε την αγγελία μου λοιπόν....
(και με νέες τιμές) διαθέσιμα είναι τα παρακάτω - Tank bag Givi T480 tanklock μαύρο ............από 70€.............60€ - Ζελατίνα adventure διάφανη αυθεντική BMW με λίγες γρατζουνιές, όχι ρωγμές ................60€ - σετ (4αδα) λευκά φλας BMW σε άριστη κατάσταση .....................40€ - και πίσω φανάρι BMW (απλό, όχι LED) σε άριστη κατάσταση ....................40€ εκτός από πώληση, συζητάω και ανταλλαγή με άλλα αξεσουάρ για adventure του 2007 (πχ προστατευτικά touratech διάφορα, κλπ) |
|
|||
|
|||
ανανέωση αγγελίας
Το project ανανέωσης της μηχανής μου συνεχίζεται και έτσι προστίθενται και νέα είδη αφού βάζω καινούρια
έτσι, διαθέσιμα είναι πια τα παρακάτω - Tank bag Givi T480 tanklock μαύρο ............από 70€.............60€ - Ζελατίνα adventure διάφανη αυθεντική BMW με λίγες γρατζουνιές, όχι ρωγμές ................60€ - σετ (4αδα) λευκά φλας BMW σε άριστη κατάσταση (φαίνονται στις παραπάνω φωτογραφίες) .....................40€ - και πίσω φανάρι BMW (απλό, όχι LED) σε άριστη κατάσταση ....................40€ - χούφτες adventure 07 σετ σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (φαίνονται στις παραπάνω φωτογραφίες) (έχω την εντύπωση ότι ταιριάζουν και σε 1150 αλλά δεν είμαι σίγουρος) ....................50€ εκτός από πώληση, συζητάω και ανταλλαγή με άλλα αξεσουάρ που κάνουν για adventure του 2007 Last edited by nikostzach; 13-07-2013 at 10:32. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ανανέωση αγγελίας
Λοιπόν.....η ζελατίνα πουλήθηκε στο φίλο babisadve
έτσι, διαθέσιμα είναι πια τα παρακάτω - Tank bag Givi T480 tanklock μαύρο ............από 70€.............60€ - χούφτες adventure 07 σετ σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (έχω την εντύπωση ότι ταιριάζουν και σε 1150 αλλά δεν είμαι σίγουρος) ....................50€ - σετ (4αδα) λευκά φλας BMW σε άριστη κατάσταση (φαίνονται στις φωτογραφίες) .....................40€ - και πίσω φανάρι BMW (απλό, όχι LED) σε άριστη κατάσταση ....................40€ εκτός από πώληση, συζητάω και ανταλλαγή με άλλα αξεσουάρ που κάνουν για adventure του 2007 |
|
|||
|
|||
up!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ανανέωση αγγελίας
διαθέσιμα είναι τα παρακάτω
- Tank bag Givi T480 tanklock μαύρο ............από 70€.............60€ - χούφτες adventure 07 σετ σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (έχω την εντύπωση ότι ταιριάζουν και σε 1150 αλλά δεν είμαι σίγουρος) ....................50€ - σετ (4αδα) λευκά φλας BMW σε άριστη κατάσταση (φαίνονται στις φωτογραφίες) .....................40€ - και πίσω φανάρι BMW (απλό, όχι LED) σε άριστη κατάσταση ....................40€ εκτός από πώληση, συζητάω και ανταλλαγή με άλλα αξεσουάρ που κάνουν για adventure του 2007 |
|
|