|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συντονισμός
Απόσπασμα:
Αν είχες προβληματικά λάστιχα, πώς το αντιλήφθηκες στις 10000χλμ????? Κανονικά θα είχες πρόβλημα από την αρχή. Αν τελικά προέρχεται από τα λάστιχα το τρέμουλο, τότε κάπου δημιουργήθηκε πρόβλημα στα λάστιχα από τη χρήση. Πέτρα, λακούβα, πεζοδρόμιο.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλληλεπίδραση 2 αζυγοστάθμιστων περιστρεφόμενων μερών, των οποίων οι συχνότητες περιστροφής διαφέρουν πολύ λίγο μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να συντονίζονται και να αλληλοεξουδετερώνονται εναλλάξ. Θα μπορούσε να είναι από τα ελαστικά μιας και ο μπροστινός τροχός με τις 19 ίντσες περιστρέφεται λίγο πιο αργά από τον πισινό με τις 17 ίντσες. Αυτό βέβαια σημαίνει πως πρέπει να υπάρχει κάτι αζυγοστάθμιστο και στα 2 περιστρεφόμενα μέρη, επομένως θα θέλεις και στα 2 ζυγοστάθμιση (αν φταίνε τα ελαστικά). |
|
|||
|
|||
Οταν είχα αλλάξει Λαστιχα τα καινουρια αμέσως παρουσίασαν ένα έντονο τρεμουλο στα ίδια χιλιόμετρα μετά απο ακτινοσκοπιση έφτιαξε αλλα αυτο το τρεμουλοτωρα δε μοιάζει με εκείνο ο φόβος μου ειναι μήπως προέρχεται απο αλλα κινούμενα μέρη όπως πίσω άξονας η κάτι τέτοιο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάμε πάλι από την αρχή, με λίγο πιο σωστή διατύπωση. Η λάθος διατύπωση αποπροσανατολίζει και δε θα βρεις άκρη έτσι..... Τα νέα λάστιχα ανέδειξαν το θέμα που υπήρχε με τις ζάντες και λύθηκε με ακτινολόγιση. Τώρα έχεις κάτι σε τρέμουλο, αλλά διαφορετικό, όπως το περιγράφεις στο αρχικό ποστ. Ο τρανσλάτορας σου λέει για πιθανό "διακτρότημα". Όπως το περιγράφεις (επαναλαμβανόμενο ανά τακτά χρονικά διαστήματα 2'') αυτό είναι. 2 συστήματα με διαφορετικές συχνότητες περιστροφής (όπως οι τροχοί διαφορετικής διαμέτρου) σε κάποια χρονική στιγμή συντονίζονται (συμπίπτουν οι ιδιοσυχνότητές τους). Άρα συνεχίζεις το ψάξιμο σε τροχούς και στα κέντρα περιστροφής τους. Πρέπει βέβαια να σου πω , ότι σε κάθε μοτοσυκλέτα που έχω καβαλήσει αυτό υφίσταται, αλλά δεν είναι και πολύ ενοχλητικό . Γίνεται αμυδρά αντιληπτό σε κάποιες ταχύτητες και εξαφανίζεται. Για να σε ενοχλεί, κάτι συμβαίνει και πρέπει να το βρεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
κοιτα και τον αξονα του μπροστινου τροχου
|
|
|||
|
|||
Αλαξα λάστιχα και ολα τζαμί .....ουτε ακτινολογηση ουτε τίποτα απλα φορούσα τα metzeler του 11 που κατα ν άποψη του λάστιχα μου ήταν προβληματικά απλα μεταμορφώθηκε η χοντρουλα μου και έγινε παλι χορεύτρια
|
|
|