|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΖΑΣ
Πρωτα ανοιξε το καπω ομως....
|
|
|||
|
|||
Ναι πάρε το μικρόμετρο που έλεγε και ένας μάστορας και εννοούσε μια βαριοπούλα 2κιλη για να φέρει τα ψαλίδια στις πάπιες (όταν δεν τα πέταγε επάνω σε ένα κούτσουρο)! Στην δική σου κατάσταση δεν προβλέπεται.
|
|
|||
|
|||
Επειδη την ειχα πατησει με ενα παλιο μου μοτο.....ο θορυβος αυτος ειναι κομπλερ.......τουλαχιστον αυτο ηταν στο απριλια που ειχα...αν με σβηστο το μηχανακι βαλεις πρωτη και κανεις μπρος πισω,βαλεις νεκρα και μιζαρεις.,το κανει???
αν οχι.........The winner is........Κομπλερ......!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αθυτο καταλαβα εγω και συγχωρεστε με αν καταλαβα κατι λαθος!!! |
|
|||
|
|||
Σπύρου Πάτση και σου κάνουν τη μίζα με μια μικρή "μίζα" καινούργια ακούς Γιώργη ??? Σπύρου Πάτση
|
|
|||
|
|||
Αυτή η Σπύρου Πάτση.. κάτι σαν την Οδό Αναπαύσεως για μοτοσυκλέτες ακούγεται!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εγώ κατάλαβα οτί παίρνει μπροστά και σταματάει ο θόρυβος άρα ξεκομπλάρει η μίζα, ωραίοι είμαστε! Μάκη φέρε το μηχανάκι να του βγάλουμε τα μάτια! Μη ξεχάσεις το σφυρί! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τέλη γιατί δεν λες αυτό που σκέφτεσαι όπως Soter ανάπαυσων το μοτο μου μάστορα???? Ε? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πριτς, σιγά. Θα πάρω τη βαριοπούλα και θα το διαλύσω μόνος μου να το ευχαριστηθώ κιόλας. Χωρίς πλάκα τώρα αλλά το απόγευμα που πήγα να φύγω πείραξα το καλώδιο ρεύματος πιέζοντας το καπάκι από πάνω και μετά πατάω τη μίζα και ξέρετε φαντάζομαι τι έγινε. Ναι, ο θόρυβος άφαντος. Άλλες δυο φορές έβαλα μπροστά και δεν ακούστηκε τίποτα. Ευχαριστώ σας όλους για τις συμβουλές σας. |
|
|||
|
|||
Kάτι ξέρανε οι παλιοί, σε κάθε τι που χάλαγε στο σπίτι, πριν φωνάξουνε το μάστορα του ρίχνανε μια φάπα να "έρθουν" τα μέσα στη θέση τους!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ του συμπλέκτη. | mentorasou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 22-08-2009 15:48 |