|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
LOL
- Μαλάκας: μια λέξη χίλια πρόσωπα.
- Αυτά τα λάθη που σε κάνουν σοφότερο πού τα πουλάνε; Μόνο από τα άλλα βρίσκω. - Την είδα στον ύπνο μου. Εκείνη έκανε ότι δε με είδε. - Αν ο καφές μας ξυπνούσε, η κυβέρνηση θα τον είχε κηρύξει παράνομο. - Θέλω το καλό σου. -Δε στο δίνω ρε. - Τα υπονοούμενα τα πιάνεις, με τα αυτονόητα έχεις ένα θεματάκι. - Οι υπομονετικοί και χαμογελαστοί που καταπίνουν τα νεύρα τους είναι μόλις ένα βήμα μακριά απ’ το να τα κάνουν όλα #########, να ξέρετε… -Το όνομα σας; - Παπαπαδαδάκης - Ω! Τραυλίζετε! - Εγώ; Όχι, καθόλου! Ο πατέρας μου ήταν τραυλός, κι ο ληξίαρχος ηλίθιος! - Γιατρέ, κάθε πρωί που ξυπνάω έχω τρομερό πονοκέφαλο, ναυτία και δεν με κρατάνε τα πόδια μου. Μετά από ένα 15′ όμως όλα μου περνάνε. Τι να κάνω; - Να σηκώνεστε 15′ αργότερα. Ήθελα γιαούρτι με ζάχαρη….. μπερδεύτηκα και έριξα αλάτι. ε, μη πάει χαμένο, έβαλα αγγούρι, σκόρδο και τώρα ψήνω δυο μπριζόλες. - Μώρο μου είμαι έγκυος!!! τι θα ήθελες να είναι;; - Πρωταπριλιά……. - Όταν είναι να φύγουμε θα σου κάνω νόημα.. - Τί νόημα; - Θα σού κλείσω το μάτι.. - Ποιό απ’ τα δύο; - To δεξί… - Όπως σε βλέπω; - Άστο..Θα φύγω μόνoς… |
|
||||
|
||||
Απάντηση: LOL
|
|||
|
|||
Απάντηση: LOL
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|