|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πλαινο καλλυμα ρεζερβουαρ για απλο r1200gs 04-07
Απόσπασμα:
Δειχνουν τελεια σε κατασταση και μαυρα που με βολευει. Να παρουμε αυτο με τα λιγοτερα μεταφορικα μιας και το εχω το σημα της BMW. Συμφωνεις εσυ? |
|
|||
|
|||
Για μενα σημα χωρις σημα τρια κλικ κλικ κου ειναιΟ 'πελατης' τι θελει!!!!
|
|
|||
|
|||
ρε συ πασκουαλε η μοτοπαρτς στο γερακα μου φαινεται τα δινει γυρω στα 170-180...
δεν παιρνεις κανα τηλ να δεις αν εχει?γιατι σε βλεπω να τρως πακετο με τα παραπανω λινκ απ το μπει.... ειναι στα 139 κ 149...κ λειγουν σε 12 μερες κ οι δυο...να παρουν κ ενα 20ρικο μονο πανω στις 12 μερες σου λεω εγω (που ειναι λιγο)...συν 20 τα μεταφορικα...αστα βραστα!μια η αλλη κ παραπανω...κ δεν θα ξερεις κ τι θα περιμενεις..ενω εδω ελλαδα το βλεπεις κιολας για ξανασκεψου το.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κ κατι δεν μου κολλαγε μισοκοιμισμενος χτες βραδυ...
τα λινκ ειναι πλειστηριασμος ετσι δεν ειναι? |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω Γιαννη!
Το καλο ειναι οτι δεν βιαζομαι γιατι εβαλα το παλιο με λιγα σημαδακια απο το πεσιμο και το συμμαζεμα.. ο Σωκ θα ψαξει κι αλλο παντως |
|
|||
|
|||
χαχα τι μου θυμισεσ...
θυμαμαι φιλαρακι με gsxr δεν ειχε δεσει την καρινα στην μεση και με το πρωτο ανοιγμα που εκανε φουσκωσε απο τον αερα και ξηλωθηκαν . οι δε απο πισω σλαλομ να τα αποφυγουμε... σορρυ για το σπαμ... βρηκεσ τελικα? υπαρχει ενα ενδεχομενο να πουλησω τα δικα μου αλλα θα ξερω μεσα στην βδομαδα...(σκεφτομαι να κανω ενα προτζεκτ αλλαγησ) |
|
|||
|
|||
Ωραια κυριακατικα νεα!!
Eνα μεγαλο ευχαριστω στο Χαρη (siraxanz) που εδω και μερες ειχε βαλει στο ματι ενα καπακι σε πλειστηριασμο στο ebay. Το καπακι ειναι σε εξαιρετικη κατασταση -ο Χαρης πετυχε και σουπερ τιμη 40% κατω απο το αναμενομενο-και ταξιδευει ηδη για Θεσσαλονικη. Ετσι οπως το πιασαμε το θεμα με Χάρη, Kωστα(gsmaniac)και Σωκρατη(jarhead)η μπουμπου θα γινει καινουργια εργοστασιακη!! Last edited by siraxanz; 30-09-2013 at 00:40. |
|
|||
|
|||
|
|
|