|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: June 6th Italy (Mugello)
Μάλλον θα το δώ θετικά αναλόγως και των μετέπειτα ημερών!!!!
|
|
|||
|
|||
Το πανηγύρι όλο είναι το Σάββατο που έχει τα δοκημαστικά εκεί θα πρέπει να πάμε να βλέπουμε τα "μαλλιοτραβήγματα" της πίστας, τα paddock, για φωτογραφίες, και συναντήσεις με τα πρωτοκλασάτα άτομα των ομάδων
ΤΗ Κυριακή που είναι ο αγώνας η αγονία είναι στο έπακρο όπως και οι πλάκες μεταξύ των φίλων για τους αγωνιζόμενους που υποστηρίζει ο κάθε ένας ROSSI ROSS ROSSI και τέλος η απονομή που έχει μεγάλη πλάκα Το μετά δηλαδή αν θα πάμε παραπέρα και το πόσες μέρες εξαρτάτε από το πόσοι θα έρθουν και το πόσο μπορούν εκεί πρέπει να παίσει κουβέντα κατ' ιδίαν. Εδώ είμαι να το συζητήσουμε...... Υ.Γ. αυτό που έχω μπροστά μου Πετράν είναι το πάσο για τα paddock χωρίς αυτό ούτε που τα βλέπεις έστω και από μακριά |
|
|||
|
|||
Αν δεν σε "θέλει" από την αρχή όλα πάνε ανάποδα Άλλο ένα πρόβλημα προέκυψε με της ημερομηνίες, πολλοί φίλοι και συμφορουμίτες έχουν παιδιά που θα είναι ακόμα στο σχολείο τους, μέσα σε αυτούς και εγώ μέσα,
Ως εκ τούτου όσοι πάτε, σας έχω ότι πληροφορίες θέλετε για διαμονή και διαδρομές στα πέριξ του Mugello |
|
|||
|
|||
πολυ ωραια εκδρομη... εχω παει δυο φορες στο mugello με διανυκτερευση στη φλωρεντια φυσικα. Θα περασετε υπεροχα
|
|
|||
|
|||
Συμφωνω Βασιλη!
|
|
|