|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ESA..
Απόσπασμα:
Αφου λες ότι σου είναι καινούργιο το ESA σύστημα, είσαι σίγουρος ότι όταν αλλάζεις με το κουμπί επιλογής, σου αλλάζει και η ρύθμιση της ανάρτησης? Νιώθεις εννοώ την αλλαγή (να ανυψώνεται π.χ)? |
|
|||
|
|||
Δεν είμαι σίγουρος ότι αλλάζει η ρύθμιση της ανάρτησης..δεν παρατήρησα διαφοροποίηση στο ύψος της μηχανής σε καμία ρύθμιση, επιλέγοντας όλες τις διθέσημες ρυθμίσεις..βασικά περίμενα σε κάποια ρύθμιση, να ψηλώσει λίγο αλλά..τζίφος!Επίσης σε όλες τις ρυθμίσεις είναι κούτσουρο..Δεν θα επέλεγα τις συγκεκριμένες αναρτήσεις..αλλά οι απλές που επιθυμούσα, έβγαιναν 1.000ευρώ πιο ακριβές!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Επειδή είμαι επαρχεία..θα ανέβω Αθήνα αρχές Σεπτεμβρίου για έλεγχο..οπότε μέχρι τότε..σκεπασμένη στο χώρο στάθμευσης..
|
|
|||
|
|||
Τελικά τι έγινε; Η δεν έχει παει στο συνεργείο ακόμη;
|
|
|||
|
|||
Ακόμα δεν τη πήγα για έλεγχο..λόγω του ότι τέλος του μήνα ξεκινά η Apimodia (διεθνής μελισσοκομική έκθεση, στο Κίεβο), και τρέχω να προλάβω τις δουλειές για να ανέβω Ουκρανία (Με το αεροπλάνο..).
Δεσμεύομαι για όποια εξέλιξη, σχετικά με την ESA.. |
|
|||
|
|||
Έχω νεώτερα για την ανάρτηση..μέχρι τα 140 περίπου χιλιόμετρα..τίποτα..ούτε αλλάγη ύψους-ρύθμισης..αλλά μετά..τα πάντα εντάξει!Έτσι ξαφνικά!Τώρα κρατά την πραγματική ρύθμηση της άσχετα με πόσες φορές θα σβήσει/ανάψει..Για να δούμε στη συνέχεια..
Δεν σας κρύβω όμως ότι ήδη ψάχνω για aftermarket ανάρτηση χωρίς ηλεκρομπιχλιμπίδια. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μονο σταματημενος γινεται |
|
|||
|
|||