|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο κίνδυνος από τα κινητά δεν είναι η ακτινοβολία.
Υπομονή.Σε λίγα χρόνια το bluetooth θα είναι standar σε όλα τα αυτοκίνητα και τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα.Έγω με το bluetooth στο αυτοκίνητο έχω και τα δύο χέρια ελέυθερα και όλα είναι καλύτερα και πιο άνετα.
Δεν εννοώ το παρακάτω!!! |
|
||||
|
||||
Υπάρχει και αυτή η λήση ....
Αφήνει κ τα δύο χέρια ελεύθερα .... Και για να σοβαρευτούμε λίγο, ήμουν έτοιμος να γράψω στο "τί μας έτυχε" αλλά με πρόλαβε ο Γιώργος (Gemara) .... Xθες το πρωί, σε κεντρικό δρόμο του Πειραιώς, κυρία νεαράς ηλικίας (25-30), μιλώντας στο κινητό, άλλαξε ξαφνικά λωρίδα, κ βρέθηκε μπροστά μου, χωρίς κανένα λόγο ..... Σαν να οδηγούσε στα αγροκτήματα του πατέρα της .... Οδηγούσα ευτυχώς αυτοκίνητο .... Αν ήμουν με μοτό, δεν θα προλάβαινα να σταματήσω ... Στο φανάρι της λέω, "ρε κοπελιά, δεν μπορείς να κοιτάς που πηγαίνεις" ;;;; ...και με μεγάλη "ευγένεια" .... (κρατώντας κ μιλώντας ακόμη στο κινητό), μου απαντάει ... "εσύ, γιατί προσπερνάς από δεξιά" ;;;;; Σημειωτέον, ότι ΕΓΩ την είχα δεξιά, κ προσπερνούσα στην λωρίδα μου από αριστερά κανονικά ..... Τα υπόλοιπα, τα είπαν οι προηγούμενοι .... Τα μάτια μας 14 !!!!
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απ' ότι έχω καταλάβει, τις περισσότερες φορές οι αστυνόμοι είτε είναι απασχολημένοι με το καθήκον της ρύθμισης της κυκλοφορίας και δεν μπορούν να ασχοληθούν με την κάθε παράβαση που βλέπουν μπροστά τους, είτε όταν είναι μέσα στα υπηρεσιακά οχήματά τους, είναι σε μετάβαση για κάπου, οπότε δεν έχουν πάλι χρόνο ν' ασχοληθούν με τις παραβάσεις. Οπότε, είτε θα στήσουν το μπλόκο, είτε θα πρέπει να κάνει κάποιος κάτι πολύ χοντρό για να ασχοληθούν. Αυτή είναι πολύ καλή συμβουλή και όταν πλησιάζετε αυτοκίνητο ή όταν έχετε αμφιβολία τι κάνει, κοιτάτε τις μπροστά ρόδες του, αυτές είναι που θα "προδώσουν" πρώτες την πρόθεση του οδηγού. Αν είστε δε από πίσω, κοιτάτε αν έχει κανα χέρι στο κεφάλι που κρατάει κινητό, θα είναι αψυχολόγητες οι αντιδράσεις του! |
|
|||
|
|||
το θεμα με τα κινητα στην οδηγηση εχει παραγινει τους μιλας και σε βριζουν κ ολας
εχω δει κ εγω δικυκλιστες να μιλαν στο κινητο και να κοντευουν να με σκοτωσουν,αρα δεν θα φανε μονο το δικο τους κεφαλι. το θεμα με τα κινητα δεν ειναι μονο η ελευθερια των χεριων μας αλλα κυριοτερα Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ στον δρομο ,αρα bluetooth η οχι ειναι σχεδον το ιδιο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το θέμα δεν έχει να κάνει με τα κινητά σαν συσκευές. Όλοι αφαιρούνται με την κουβέντα στο κινητό,που συμαίνει ότι και το bluetooth δεν βοηθάει την κατάσταση Αρκετοί νομίζουν ότι πήραν ένα hands free και καθάρισαν! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αν δεν είναι "όλα τα λεφτά" αυτό τότε τί είναι | MARK | Ελλάδα | 7 | 06-11-2009 20:33 |
Mου τη δίνει που .... κάποιοι ενοχλητικοί με τα κινητά .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 22 | 08-09-2009 02:08 |
Νέο SΟS για κινδύνους από τα κινητά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 4 | 03-09-2009 12:46 |
Η φιλία δεν είναι παντοτινή | skippybi | Διάφορα | 8 | 08-06-2009 21:01 |
Κοινός φορτιστής για όλα τα κινητά! | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 08-03-2009 11:17 |