|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αντικατάσταση Antenna ring GS 1200
Μήπως έχει κανείς τη διαδικασία ?
Μόλις παρέλαβα ένα από E-bay (το δικό μου έχασε το καπάκι της πλακέτας, έφτιαξα άλλο, το κόλλησα με μαύρη βενζινολαστιχόκολα, κόλλησε μεν καλά αλλά σκέφτηκα να το αλλάξω για λόγους ασφάλειας). Αναρωτιέμαι τι μυστικά μπορεί να υπάρχουν στη σωστή αντικατάστασή του προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα σωστής αναγνώρισης του κλειδιού. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντικατάσταση Antenna ring GS 1200
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το συγκεκριμένο βιντεάκι δείχνει την σωτηρία της εεδρομής σου όταν μείνεις από το anenna ring. 'Ομως, μου έδωσε μια καλή ιδέα το βιντεάκι. Θα κουβαλάω μαζί μου το δεύτερο κλειδί και το antenna ring και δε θα αλλάξω τπτ προς το παρόν. Αν, λέω αν, χαλάσει το μπαλωμένο απλά θα κάνω το κολπάκι και θα συνεχίσω Υ.Γ. Μου φαίνεται ότι πρέπει να φτιάξω ένα σετάκι πράγματα και να τα κουβαλώ σε ένα πλακέ κουτί στην πίσω βαλίτζα στις εκδρομές. 1 - antenna ring 2 - ρελέ αντλίας βενζίνης 3 - ταχυσυνδέσμους βενζινης 4 - 16 - 23 - 36 - ε,γράφτε και σεις τίποτε ακόμα |
|
|||
|
|||
Υ.Γ. Μου φαίνεται ότι πρέπει να φτιάξω ένα σετάκι πράγματα και να τα κουβαλώ σε ένα πλακέ κουτί στην πίσω βαλίτζα στις εκδρομές.
1 - antenna ring 2 - ρελέ αντλίας βενζίνης 3 - ταχυσυνδέσμους βενζινης 4 - εξωτερικη φλατζα σταγανοποιησης της χελωνας του συστηματος του αξονα μεταδοσης 5 -.....? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by DoctorAbo; 08-10-2013 at 23:17. |
|
|