|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γιατι για την ΧΑ και οχι και για τους αλλους...
....
|
|
|||
|
|||
Ωραία... καιρός από τουρκόσπορος σιγά-σιγά να εκπολιτιστείς και να πλησιάσεις εμάς τους Έλληνες που θαυμάζεις.
ΥΓ. Όσο και να χτυπιέσαι, είμαι duracell. Εδώ θα σ' έχω μέχρι να παραλύσουν τα χέρια σου από το "χτύπημα". |
|
|||
|
|||
Στην μούντζα που σου ρίχνω δε χρειάζετε προσπάθεια μου βγαίνει αυθόρμητα
|
|
|||
|
|||
Αχ μωρέ άαακηηηη...
Τελικά ούτε στον πυρήνα σε παίζουν ούτε στην τοπική!!!!! Και καλά αυτοί δεν σε είχαν άξιο να σε ενημερώσουν για την νέα γραμμή, εσύ δεν μπορείς να δεις τίποτα πέρα από τα πατομπούκαλα που φοράς στα μάτια σου;;;; Αλήθεια αυτό το αντρίκιο όνομα το ακης από που βγαίνει από το παπαράκης;;;;; |
|
|||
|
|||
Πωπω ξετρλαθηκαν στα γέλια τα ανήψια μου με τα αστεία σου και αύριο θα τα πουν ολα στο νηπιαγωγείο τους είσαι φοβερός λέγατε και αλλα τέτοια στις καταλήψεις??
|
|
|||
|
|||
Πάλι έμπλεξες τα μπούτια σου μωρούλι μου!!!!!
Άλλος ήταν αυτός με τις καταλήψεις που σου τα χωνε. Εγώ είμαι ο άλλος με την γκλίτσα που σου τα χωσε νωρίτερα... Αχ μωρέ, τα παιξε το μαϊμουδάκι μου!!!! Μήπως πέσανε οι μπαταρίες να σου περάσω μερικές καινούριες;;;; Από σας τις βάζουνε... τις μπαταρίες καλέεεεεεέ |
|
|||
|
|||
Φαντάσου να είχες και χιούμορ κριμας δε πειράζει αληθεια δικαιούστε και αμερικανικό διαβατήριο?
|
|
|||
|
|||
Κρίμα να λες, που μόλις διαβάσουν όλες αυτές τις μαλaκίες θα τις σβήσουν και δεν θα θαυμάζει στην αιωνιότητα το απαύγασμα της νοητικής σου στέρησης η ανθρωπότητα...
Σου είπα όμως δεν πτοούμαι. Ξέρω το γνωστό πως "δεν πρέπει να τα βάζεις με ηλίθιους. Θα κατέβεις στο επίπεδό τους και θα σε νικήσουν αφού θα παίζουν στην έδρα τους". Όμως εδώ είναι κάτι διαφορετικό που αν και δεν το καταλαβαίνεις, βοηθάς τα μάλα!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτά όμως πως εξηγούν το αβυσαλλέο μίσος του καντηλανάφτη για τον αρχέγονο χαρακτήρα(sic) και τανάπαλιν Είναι η πάλη για την επικράτηση η κάτι άλλο πιό βαθύ...πιό ενστικτώδες? Last edited by siraxanz; 10-10-2013 at 01:35. |
|
|||
|
|||
Βρες ένα πιθήκι κι έναν καντηλανάφτη και ρώτα τους Χάρη μου.
Εγώ με το φτωχό μου μυαλό "κουκιά τρώω, κουκιά μολογάω". |
|
|