|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΑΝΑΒΑΤΗ
παιδια μην παίρνετε και ορκο για το φεικ κτλ κτλ.......
Ποτε δεν ξερουμε την εξέλιξη ενος ατυχηματος.......και ποιος μου λεει δεν ηταν πουθενα αυτος αυτη κρεμασμένο το σωμα και το σβαρνουσε ενα οχημα......!!!!!! βαλτε την ποιο απιθανη σκηνή με αίσιο αποτελεσμα....... |
|
|||
|
|||
δεν υπαρχουν λεξεις
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γίνεται Θεολογε, το έχω δει σε ταινία του Τζακ Νορρις :u58 :
Last edited by BOXER; 20-10-2013 at 03:32. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Παρατηρώντας τον τρόπο που έχει - υποτίθεται - συρθεί στην άσφαλτο, βλέπουμε πως οι "γραμμές" που έχει "τριφτεί", είναι όλες προς την ίδια κατεύθυνση ... Πράγμα που κ "κρεμασμένος" να ήταν ο αναβάτης, δεν μπορεί, θα είχε στρίψει άπειρες φορές, με αποτέλεσμα οι "γραμμές ξυσίματος" να ήταν μπερδεμένες κ προς διάφορες κατευθύνσεις ...
|
||||
|
||||
Ααααα ... κ κάτι ακόμη ...
Κοιτώντας την πάνω καμπύλη του κράνους - που είναι τέλεια - κ μην βλέποντας την τρίτη διάσταση, ίσως - ίιισωωωως λέω - και να είναι αερογραφία ...
|
|||
|
|||
Εγω νομίζω εχει και κουκούτσια μεσα
|
|
|||
|
|||
Εγω πιστευω οτι οντως επεσε καποιος με αυτο το κρανος (τα σημαδια κατω απο το τεχνιτο τριψιμο, ειναι ακριβως αυτα που γινονται σε μια πτωση.
Στην συνεχεια ομως, οταν θα πηγε σπιτι του (ή οταν βγηκε με το καλο απο το νοσοκομειο), θα ειπε "Διελυσε που διελυσε το κρανος, δεν το μαμαω τελειως; Ε μετα, οντως το μαμησε τελειως !!! Το πως ακριβως, αγνωστο. Τροποι ομως παρα πολλοι ! |
|
|