|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: μπουζι ιριδιου ?
Λεανδρε,
το εψαξα λιγο παραπανω και ανακαλυψα οτι το NGK DCPR8EKC φοριεται στις παλιοτερες κεφαλες των GS με το εναν εκκεντροφορο, απο το 2010 και μετα που αλλαξε η κεφαλη φορανε το MAR8BJDS. Tο ενα μπουζι δεν εχει καμια σχεση με το αλλο λογω διαφορετικων κεφαλων του ενος μοντελου απο του αλλου.......οι διαφορες των μπουζι παραθετονται με κοκκινο πιο κατω. DCPR8EKC Wrench size:16,0 mm Thread diameter:12,0 mm Thread Length:19,0 mm Spark gap:0,9 mm Resistance: 5 kOhm MAR8B-JDS Wrench size:14,0 mm Thread diameter:10,0 mm Thread Length:19,0 mm Spark gap:0,8 mm Resistance:5 kOhm Ειναι σιγουρο οτι αν δεν εχει κατασκευασθει αυτο το μπουζι κατα ειδικη παραγγελια στην NGK απο την BMW, αρα το φορουν κι αλλα οχηματα, τοτε καποια στιγμη θα βγει και σε ιριδιου....... Προς το παρον κι επειδη, απόσο μου ειπαν, η αντιπροσωπεια το εχει πανακριβα δοκιμασε σε αυτο το σαιτ οπου με κοστος 11ε το κομματι νομιζω εχει σοβαρη διαφορα απο τον αντιπροσωπο εδω. |
|
|||
|
|||
Γιώργαρε το ξέρω ότι έχουν διαφορετικές διαστάσεις.
Σ ευχαριστώ και πάλι που το έψαξες. Οπως λες, πρέπει μάλλον να περιμένουμε αν θα βγάλει κάποια εταιρία αντίστοιχο ιριδίου ή έστω αν βγει κάποιο ιριδίου με τις παραπάνω διαστάσεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αναμένουμε λοιπόν για ιριδίου... |
|
|||
|
|||
Σε 1200 05 το αντιστοιχο ιριδιου?
|
|
|||
|
|||
σε 1200 adv του 2008?γνωριζουμε τι τύπο παίρνει?
|
|
|||
|
|||
Για ριχτε μια ματια σε πιο πανω δημοσιευση μου....
αν φοραει NGK DCPR8EKC τοτε η αντιστοιχια του σε ιριδιου ειναι DCPR8EIX. Αν δεν σας καλυπτει ο τυπος του μπουζι που αναφερω δωστε μου τον τυπο που φοραει η μοτο σας (εννοω τον τυπο που δινει το εργοστασιο ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ) και θα βρουμε τον αντιστοιχο σε ιριδιου. |
|
|