|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
λύση για σταθεροποίηση top case vario???
καλημέρα σας,
Μήπως ξέρει κάποιος καμιά πατέντα για να μην κοπανάει η πίσω βαλίτσα vario στις λακούβες?? ps: ίσως το θέμα έπρεπε να μπει στα τεχνικά που φτιάχνουμε μόνοι μας αλλά δεν έχω πρόσβαση. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: λύση για σταθεροποίηση top case vario???
Μια λύση ειναι να βάλεις αυτοκόλλητη μοκετουλα (αυτη που βάζουμε στα πόδια των καρεκλων να μην τρίζουν) στη βάση του top case σε διαφορα μέρη του, απλα να ξέρεις ότι γενικα το πλαστικό με την θερμοκρασία "πετσικαρει" σίγουρα θα δεις καποιο αποτέλεσμα εγω αυτο είχα κάνει
Sent from my Hands using Fingers |
|
|||
|
|||
σαμπρελα απο ενα βουλκανιζατερ, την κοβεις κομματια και με ταινια διπλης οψεως την κολλας,
ή αρμαφλεξ 3-4 χιλιοστα παχος που ειναι αυτοκολλητο (ειδη υδραυλικων), ή τα τσοχακια-μοκετουλες, οπως αναφερθηκε, που ειναι και αυτα αυτοκολλητα (σε ειδη κατασκευης ντουλαπιων κουζινας, πρακτικερ κ.λ.π) οποια αλλη ιδεα ευπροσδεκτη |
|
|||
|
|||
Εγω ειχα βαλει μοκετα αλλα ισως δεν την εβαλα στα σωστα μερη και δεν δουλεψε! Τελικα εκανα 2 τρυπες στον πατο του case και ξετρυπησα. Εβαλα χοντρες βιδες με πολυ πλατιες ροδελες και προβλημα τελος. Βεβαια η λυση αυτη ειναι για οσους δεν βγαζουν ποτε το top case.
|
|
|||
|
|||
Λίγο χαρτί κουζίνας στα 2 μικρά άγκιστρα της σχάρας ή στις 2 υποδοχές της βαλίτσας, για να γεμίσεις τα κενά και να σφίξει.
Άν ο τζόγος σου είναι από ΄κει. |
|
|||
|
|||
Επειδη την βαζω σπανια πανω στην μοτοσυκλετα κ οντως ειναι σπαστικο να κοπαναει,βαζω ενα κομματι πανιου διπλωμενο στα 4 στο κεντρο της βαλιτσας κ γεμιζει το μικρο κενο που υπαρχει!Δεν ακουγεται κιχ μετα!!
|
|
|||
|
|||
και εγω εχω αγορασει αυτοκόλλητη μοκετουλα σε Α4 μεγεθος και την εχω κοψει οπως ηθελα γεμιζοντας κατα μηκος την επιφανια που ακουμπαει η βαλιτσα στη μαμα βαση!
...πανε χρόνια τωρα που ησύχασα! |
|
|||
|
|||
Πάντως για το συγκεκριμένο θέμα που ρώτησα και γω στον Παναγιωτόπουλο μου είπε να μη κάνω τίποτα γιατί αν δεν έχει τα λάσκα του η βαλίτσα ραγίζει.
|
|
|||
|
|||
Πάνσωστος, επιτέλους μια σωστή αντιμετώπιση!
|
|
|||
|
|||
και με τα κοπανηματα που τρωει, κανει φτερα και φευγει
|
|
|