|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πατέντα σε πλαϊνές Vario
Όπως λέει και ο τίτλος και για να εξηγήσω
Κάποια στιγμή είχα δει μια φωτογραφία κάποιου συμφορουμιτη ο όποιος είχε κάνει μια ωραία πατέντα για να είναι ποιο ασφαλείς οι Varίo(πλαϊνές) Απ ότι θυμάμαι είχε τοποθετήσει αλουμίνιο επάνω στο μέρος που είναι το κεντρικό κλείδωμα τους(αφαλός) Όπως και πατέντα αλουμινένιου σωλήνα αναμεταξύ τους στην γωνία πίσω και στο κάτω μέρος των βαλιτσών ώστε να κρατούν τις αποστάσεις για να μην ζορίζονται οι αφαλοί του κεντρικού κλειδώματος... Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν το φανταστικά η το είδα στην φωτογραφία Όποιος ξέρει τον τύπο η θυμάται σε ποιο ποστ είναι οι φωτογραφίες η ακόμη καλύτερα ξέρει και το παλικάρι ας βοηθήσει... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πατέντα σε πλαϊνές Vario
Υπαρχει στο ebay ετοιμο να το αγορασεις αν θες...
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-R1200G...d=538553212105 Last edited by giamil; 30-10-2013 at 18:33. |
|
|||
|
|||
Μήτσο αν βρεις αυτό που ψάχνεις η παραγγείλεις αυτο που έβαλε o giamil θελω και εγω να πάρουμε μαζί.
Last edited by Vagos; 30-10-2013 at 23:21. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σήμερα είδα κάποιες Φώτο και κατάλαβα που μπαίνει και στηρίζει
|
|
|||
|
|||
εγω απλα googlαρα "vario brackets" για να σου βρω φωτο να δεις τι ειναι...
το λινκ του ebay απ οπου ηταν η φωτο που βρηκα εχει ληξει οπως ειδες...θελει λιγο ψαξημο να βρεις ποιος εχει κομματια κ πουλαει απο κει κ περα.... οπως φαινεται κ απ την φωτο, πιανει στο πλαστικο εσωτερικο φτερο της ροδας κατω απ την σελα του συνοδηγου κ ανοιγοντας τα μπρατσα που ειναι πτυσσομενα ασφαλιζοντας τα με κοντρα παξιμαδι...κοντραρεις τις βαλιτσες στην πανω κ πισω γωνια τους ωστε να εκμηδενισει οποια ροπη στρεψης μπορει να παρει για να σου ξεκουμπωσουν απ τον αφαλο ασφαλησης... αυτο ειχα καταλαβει απ τις φωτος οταν το ψαχνα.. φαινεται καλη πατεντα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||